Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse odum kopuyor. Bugun de başladı yine.Konu eşim her oructa bir gur şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruc tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda boyle değil bence bilincli bize yapıyor.Allah icin akıl verin.Normal gunde oyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugun de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı cağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari cıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı boyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler