Arkadaşlar mrb, ozgun icerik icin hazırlık yapıyorum, bir suredir kafamda olan projeleri yavaş yavaş hayata geciricem, bu son yaşanan para kazanma kapatılması kıyımında cok sağlam kanalımı kaybetmeminde bunda buyuk etkisi oldu,

Kullanabileceğimiz Bir muzik altyapımız ve tecrubemiz var, ozellikle kardeşim iyi muzisyen ve piyasayı sallayacak sesi var, bir cok yerde sahne alıyor henuz patlamadı ancak sağlam patlayacağından hic şuphem yok, bu patlamayı youtube ile başlatmak istiyorum...

Yaklaşık 6-7 enstruman calıyor, bende enstrumanlarda iyiyim, gitar, bağlama, org, keman gibi, birlikte gorsel olarakta farklı videolar oluşturabiliriz (oyunculukta var) youtube de cok ilgi goreceğini duşunuyorum...

Bunlarla ilgili kafama takılan sorular şunlar;

*Oncelikle genel olarak oneriniz nedir yani yol haritası gibi yada siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz?

* Sanatcılara ait muzik veya şiirleri kendim seslendirsem teliften sıkıntı cıkartırmı, orneğin Orhan Gencebayın bir parcasını kendim calıp seslendircem, enstruman alt yapı ve ses bana ait olacak,

* Bu tarz calışmalarda para kazanmayı aktif etmede sorun olurmu?

* Logo, intro vs kullanmalımıyım, videonun kopyalanmasına karşı nasıl onlemler alabilirim?

*Kanal normal mi, Partner mi olmalı? Partner olacaksa bu tarz icerikte hangi Networku onerirsiniz?

Oneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum.. Teşekkurler..