Herkese merhaba,eşimle ilgili aşamadığım ve cok kafama taktığım bir problemim var,oncelikle ricam cozum arıyorum yani boşanmak gibi bir duşuncem yok bu durumu yaşayan ve aşalabilen ya da fikir verebilecek birilerinin yorumlarını okumaya ihtiyacım var,oncelikle kafanızda bir profil oluşması icin biraz anlatayım,cok severek evlendik eşim evine bağlı ,sadık,comert cok merhametlidir,yani parmağımın ucu kesilse ona bile uzulur.Calışkandır İsteklerim ve mutluluğum icin elinden geleni yapar,genelde dışarıya karşı haksızlığa gelemez lafını esirgemez yani yeri gelince cok sert olabiliyor,ben daha sakinim yuksek sesli bile konuşmam kimseyi kırmak istemem,genelde nazım eşimedir hep ,Ama son zamanlarda kendisinde bir sinir oluştu ,gergin ,kaba davranışlar sergilemeye başladı,mesela dun iftara bir saat kala geldi ben her şeyi hazırlamıştım oturup bekliyorduk,ben cok sıkıldığımı eski ramazanları ozlediğimi ailemizi bile davet edemiyoruz diye soylendim biraz, bana biraz sert bir şekilde millet ekmek parası kazanamıyor eğlence peşindesin dedi,soylediği doğru ama cok alındım yani uslubu sert olduğu icin.İftarda da pek bir şey yiyemedim bir kac kere neyin var dedi bende bir anda ağlamaya başladım ,bilmiyorum doldum sanırım normalde ağlayan biri değilim, bana sert davrandığını kırıldığımı soyledim yine biraz sinirlendi,sen bana boyle yapınca ben daha cok geriliyorum anlamıyor musun dedi sesini yukselterek,yani beni kırdığını anlamıyor,biraz sustuk iceri gecti ben mutfağı toplarken geldi ozur diledi ben seni incitmek istemiyorum istemeden oluyor dedi sarıldık ama icimde bir huzursuzluk var yine neden boyle oluyor,iş yerinde ortak arkadaşıma anlattım bu durumları ,iş yerinde de boyleymiş eskiye nazaran daha gergin kolay sinirlenebiliyor yani onceden daha şakacıydı şimdi cok ciddi dedi,ama kimse işini doğru duzgun yapmıyor sinirlenmekte haklı uzerine gitmememi falan soyledi,cok yoğun bir işi var yani dun akşam gozlerinden yorgunluğunu hissettim omuzları duşmuş bayık gozlerle bana bakınca kendime kızdım bencil davranıyorum diye,ama onceden daha neşeliydi bu sinir bence onu daha da geriyor ve yoruyor.Terapiye goturmek istiyorum ama cok yoğun yanaşacağını sanmıyorum,başka turlu nasıl onu iyileştirelirim,birkac kez konuşmayı denedim ,bak bu sinir surekli gergin hallerinden sıkıldım kendine bu eziyeti etme sen gergin olunca işler daha kolay cozulmuyor kendine yazık değil mi falan diye guzelce anlattım,soylediği sadece yapım boyle ve daha dikkat ederim duzelticem kendimi oluyor,onceden daha neşeliydik o gerdin olunca bende ister istemez daha da geriliyorum ,daha kotuye gitmesinden korkuyorum ,fikirlerinizi okumak istiyorum ne yapabilirim