Hanımlar tekrar merhaba.
Diğer mavera isimli hesabıma giriş yapamıyorum, bilenler konularımı biliyor.
Kafasına gore davranan istediği zaman surat asıp konuşmayan eşime aşırı duşkun gibi gozuken evli gorumcem vardı bilen bilir.

Dengesiz tavırlarına anlam veremedğim icin onerilerinizi dikkate alarak, mesafeli durdum, umursamadım.
Eşim gittikce gittim.

Gecen kandil akşamı, ilk once eşimin ailesine gittim sonra kendi aileme gectim. Bu vesileyle eşim de geldi ve ailemi gecen kandilde aramayan adam bu kandilde yuz yuze el operek kandil kutlamış oldu.

Bunu hazmedemeyenler vardı tabi. Kv ve gorumce. Annemlerden donerken gorumceme uğradık, gayet normal cay vs.
( tabii anormal olan, eşim koltukta otururken kendi eşine “ biraz one kaysana, kardeşim ayaklarını uzatsın” bana “ya canım sen şoyle gelsene kardeşim sırtını dayasın” diyecek kadar terbiyesiz ahlaksız...)
Eşim gerek yok dedi, oyle sustu. Neyse ben gormezden geldim.

Ertesi gun oldu ve wtspta dolaşırken bir de ne goreyim profil fotosu yok, yani beni silmiş bir onceki akşam gayet muhabbet sohbet ediyorduk aslında
Şaşırmadım cunku hasta olduğunu duşunuyorum.
Eşime sordum ablanın profil fotosu sende gozukuyor mu bende gozukmuyor diye, o da ben ajan mıyım dedi. Şaşırmadım cevaba cumku ablasının oyle bir halt yiyeceğini bilir.
Ben de bir daha bana ablamla nasıl aranız vs diye sakın sorma dengemi bozdunuz dedim.
Tamam dedi.

Cok uzattım ama, ertesi gun gorumcem rahatsızlanmış, ayıp olmasın diye kv aradım orda kalmış cunku.
Kv bana icini bi doktu.
Taaa nişan zamanı teyzeme olan kinini, anneme olan hislerini, yok benim oğlum sizin evde bana oda yapacaktı da ben gerek yok dedim, benim oğlumun limitsiz kartı bende, ben hicbir şeyi anlatmıyorum oğluma , anlatsam başka olur diye tehdit etmeler. Yok ben size gelemeyecek gibi hissediyorum demeler... ( 3 aylık evliyken , 2 kez kalmaya geldiler evi 30 dk mesafede)
Telefonda eşimin annesi olmasa cok fena yapardım. Anneme teyzeme uzanan dil var cunku.
Eşime bahsettim durumu. Yorumsuz kaldı, ona niye anlattığımı sordu. Ben de bunları yaşamak zorunda değilim sen de bil dedim.

Hanımlar uzun oldu.. Fikirlernizi bekliyorum. Asla aramak yuzlerini gormek icimdne gelmiyor. Kaynana ben gelin o sanki. Nasıl icini doktu bana.

Cok sevgi dolu bir ailede buyudum, bu insanların hep bu tavırlarını gormezden geldik ailemle. Ailemi hep susturdum. Ama bu fesatlık yuvama zarar versin istemiyorum.