Nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Annemle babam 30 yıllık evliler. Annemde babamda bende yerleri her zaman ayrı her ikisinide cok severim Rabbim onları basımdan eksik etmesin. Annem cok sessiz sakin karşısında biri kırsa cevap vermeyen icine atan birisi babamda aynı şekilde sessiz sakin tam kafadar bi adam benim icin cok iyi anlaşırız.
Şimdi geleyim konuya annemgilin evleri 4 katlı en altta kiraci ikinci katta amcamgil ustte babamgil en ustte de dedemgil oturuyorlar. Babamla annem evlenmeden once amcamin karisi yani yengem babamda gonlu varmış yengemin amcası vs babama derlermiş sana bizim yeğeni verelim edelim babamda annemden icin benim gonlum onda dermiş. Her neyse işte annemgil evlenmişler amcamda evlenmiş o zamanlar aynı evin icinde yaşıyorlarmış yani bu 4 kat yapılı değilken sonradan yapmışlar ayırmışlar evleri. O zamanlar yengem ablama kucukken cok eziyet edermiş dovermiş edermis sevmezmis yani babamla felan konuşurken kahkaha atarmış her lafa atlarmış annemde seslenmezmis. Her neyse işte bundan 1 ay once felan yengem anneme demiş ki işte sen şanslısın yakisikliyi kaptın demiş annemde ne bicim konuşuyorsun sen demiş şaşırmış annemde evinde hic huzur yok bu arada amcam ile surekli kavga gurultu zaten ayrı yatıyorlar. Işte annem onu diyeli kafaya takmış o zamandır beri biz ablamın yanına gitmiştik gunu birlik o gun babam ben durum paylaşmıştım cevap yazdı duruma annemde daha gitmemiş mı ise bi sor kızım dedi sordum gitmemiş daha o gun işte akşam ablamdan donduğumuzde annem duş almak icin banyoya girmiş yani sabahtan babamın banyo yaptığını anlamış sormuş babamda yok yapmadım demiş annemde yapmışsın ama bak şurası şoyle boyle demiş babam 3 kez yemin etmiş annemde şuphelenmiş yani banyo yapması kotu bisey değil sonucta niye yalan soyluyor ki diye annemde canı sıkılmış yalan soyluyorsun anneme soyleyecem demiş babaannemden icin sonrada babam tamam yaptım ne oldu beni mı takip ediyon da sen işte yok boşanalım sen artık beni sevmiyon şoyle boyle demeye başlamış annemde sevmesem boşanmak isteyen ben olurdum demek ki sen istemiyorsun tamam o zaman madem demiş yalan soylenecek ne var demiş annem sonrada yengemden icin ismini soylerek o mu cıktı yoksa yukarı demiş annemde babam gine işte bosanalm demeye başlamış yani bende ona cok şaşırdım oyle bisey duydugu zaman kızması lazım anneme sen ne diyorsun nasıl boyle bisey dersin gibicesinden beklerdim ama o sorunun cevabına hic bisey vermemiş anneme annem bana bunları dun ağlayarak anlattı cok uzuldum zaten bayadır birlikte de olmuyorlarmış 4 5 aya bir yani babam sogukmus anneme karşı zaten bende farketmiştim ya işte bundan bide 6 7 sene once ben babamın yanına gider dukkanda dururdum yardım ederdim o zamnlar sık telefonla uğraşırdı mesajlarını yakalamıştım muşteri bi kadın ile yani gine sık bakıyor telefona gine oyle bisey mı acaba diyorum bilemiyorum aklıma gelen şeyi duşunmek bile istemiyorum ama yengem cok fena birisi zaten onceden de babamda gozu varmış bide anneme oyle dedikten sonra benimde kafama takıldı acıkcası sizce nasıl bi yol izlenmeli ne yapılmalı cunku annem cok uzgun ağlıyor sizce bisey olmuş mudur aralarında