Evet hanımlar, oncelikle silahları bırakın, ben geldim.
Kucuk aralıklarla yaşadığım dengemi bozan konular buraya konu acmak icin acmak olarak gozukse de kimse kimsenin icini ve yaşadığını, kaldığı durumu bilemez onun icin ricamdır ki yorum yaparken hassas olalım.
En son konumun uzerine olay gittikce buyudu ve derinleşti. Gorumce ve kv ile iletişimime dahil olmak istemeyen eşim dahil oldu...
Başta hepimize cıkıştı, sozde annesine ve ablasına da. Bana ablası ve annesiyle goruşmezsem yani iyi olmazsam kusura bakmayarak benim ailemle goruşmeyeceğini soyledi.
Her neyse... annesiyle gayet sorunsuz goruştum ama ablasıyla konuşmamakta kararlıydım.
Yine de aynı ortama eşim hatrına girdim fakat konuşmadım, o da benimle konuşmadı.
Eşim gayet memnundu bu durumdan yani bunda bir sıkıntı gormuyordu ki.
Kaynana doldurana kadar...
Ablanla evde koşe kapmaca oynadı...
Ablan geldiğinde iceri davet etmemiş...
Eşim annemin ameliyat olduğunu soylediğinde araması icin annesine, kv cevabı , o benim kızımı ara dediğimde aradı mı?
Ve daha nice iğrenclikler olunca, eşim bana patladı.

Telefonda;
Annemle ablamla aran iyi olmadığında bizim huzurlu olacağımızı mı sandın, onları yoksayıp bizim mutlu olacağımızı mı sandınnn,
Herkesle aran iyi de ablama gelince mi gurur yapıyorsunnn,
Benim icin bu dunyada annemden kıymetli kimse yoooook,
Bu saatten sonra 3 nuzde goruşmeyeceksiniz, kimse kimseyle goruşmeyecekkk, hepinizden nefret ediyorummmm,
Gibi sozler soyledi.
Hepinizden nefret nedir? Annesine ablasına cıkışamadığı icin aman oğlan gelin taraf olmuş anasına ablasına cıkışıyor gozukmesin kalp krizi gecirmesinler diye eşim beni ezdi.
En başından beri fazla samimiyet ayrılık getirir, saygılı ol yeter diyen adamın bana soylediklerine bakın.
Annemin rahatsızlığından dolayı annemdeyim 2 gun oldu. Bu tartışmadan sonra eşimi aramadım konuşmadım , kafamda bitirmek var. Her ne kadar ailesi olmadığında hicbir sıkıntımız olmasa da , bana yapılan terbiyesizliklere karşı boyun eğmemi isteyen bana annesine olan sevgisini anlatan adam , omrum boyunca bana ne yaşatır ben bilmiyorum.

Hanımlar ben eşimi savunmadım ama ona hep inanmak istedim. İcinde bulunduğu durumu anlamak istedim.

ben ne yapmalıyım?