Merhabalar . Neden yaptığımı bilmeyerek icimden sadece yazmak geldi anlatma ihtiyacı hissediyorum tum gercekliğiyle . Buralara sığmayacak o kadar şey yasadim ki . Cocukluğumdan başlamak gerekirse , ben kendi halinde her zaman olgun olmak zorunda bırakılmış bir cocuktum . Surekli sorunlar yaşadım okul hayatım da da aile icinde de . Herşeyin sorumlusu annem . Onu affedemiyorum . Affetmek istemiyorum . Resmen kendi elleriyle beni oldurdu .ne veli toplantilarima gelirdi ne odevlerime yardım eder cantamı hazırlamama yardım eder kendi derdine duşmuş bir insandi hayatı gecmişi hatalarla dolu bir insan .ben kucucuk evimizde , ya babamın anneni dovdugunu birbirine kufurler savunduğunu gorurdum yada biz kardeşimle uyurken cırılcıplak sex yaptıklarını inlemelerini. O zamanlar bişey bilmezken bile kipirdayamazdim utancımdan utanirdim cunku . Ya dovuşurlerdi ya sevisirlerdi hepsi boyleydi . 9 yaşında ergenliğe girdim . Boşandılar 11 yaşında işe girdim hergun işe giderdim okul cıkışları. Hoş okula gittiğim pek soylenemez zar zor bitirdim ilkokulu hergun okula gider gibi cıkar ya camiye yada sağlık ocağına giderdim . Orada zaman gecirir okuldan donmuş gibi eve gelirdim . Gidemiyordum cunku okulda akran zorbalığı kucuk yer herkes biseyler biliyor surekli ustume geliyolar oğretmenler dahil . Nefret ediyodum o yaşımda kutu kutu hap icmiştim ne ictiysem artık . Okulda bayılıyorum annemi cağırdılar diye annem bana bağırıyor orospu senin yuzunden okula gelmek zorunda mıyım diyor iki lafindan biri orospu kahpe olurdu daha ben bir melekken neyse annemle babam boşandıktan sonra kucuk yer tabi herkesin gozu ustumuzde bana bile daha o yastayım pazar kurulurdu genc bir cocuk cağırdı 20 li yaşlarda kendinde bana acıklamalarda bulunup taciz etti. Ben kacmasaydim bana tecavuz edicekti cinsel organını cıkarmış mast yapıyordu arabada iceriye cağırdığı da gitseydim olay bitmişti her zaman akilliydim cok şukur ki hep kactım boyle şeylerden 10 -11 yaşındaydım bu olayda . E tabi baba yok ana desen umrunda değiliz sahipsiz diye gozune kestirmiş bunları anlatıyorum cunku icimde tutmak istemiyorum iyileşmek istiyorum artık ... Anne bendim sanki annem hep ağlardı ben teselli ederdim annem ise giderdi kardeşimin yemeğini hazırlar ben okula goturdum. Kardeşimin veli toplantilarina ben giderdim . Lanet bı hayat yaşadım ne anlatsam az gelir .dedim ya roller değişmişti o yaşta oyle sorumluluk yuklenmiş ki ustume ağırlığıyla eziliyordum .yok oluyordum kimse gormedi beni .aile akraba desen annem hepsiyle kanlı bıcaklı kendi kardesleriyle babasıyla hepsiyle .ben kendimi bırakmış kardeşim ve annem icin gece gunduz calışıyordum para kazanıp eve bakıyordum annem bıraktı işi başka yere taşındık beni resmen para kaynağı gibi goruyordu hicbir yere gidemiyordum saat başı arayıp rapor veriyordum patronumla konuşuyordu delirmiş gibi ruh hastası gibi konuştuğu halde de inanmıyor daha 14 yaşımdayken kimlerle yattın orospu diyordu bı kere elimi kolumu iple bağlayıp dovdu beni nedeni markete gitmek istemem biraz yuruyuş yapmak istemem zaten hep vuruyordu aklım başıma yavaş yavaş geldi. Babam olarak bildiğim kişi oz babam değilmiş ben 2 yaşındayken annemle evlenmiş onun nufusuna kayit ettirmiş beni bunu da mahallede anlatmış o babam olarak bildiğim kişi herkesn diline duştuk bana baban kim diye sorarlardi cocuklar orospu cocuğu derlerdi .sonra biyolojik babamla tanıştım bir kere goruştum numaramı değiştirdim hemen alkolik ve kafası yerinde olmayan bı adam . O kadar anlatmak istediğim şey varki cokk... Evi terk ettim kendi duzenimi kurdum meslek sahibi oldum ve evlendim annemi yine cağırdım duğunume ne o geldi ne de benim annelik ettiğim kardeşim . Şimdi ikisi de goruşmek kosumak istiyor ustelik ben hataliymisim gibi onlara kazık attığımı tek başına bıraktığımı soyluyorlar . Annem yuzunden acıkoğretim den okudum okula bile gondermedi bunları kafamdan silip atamıyorum annemin tesaduf 3 evlilik yaptığını oğreniyorum babamın başkası olduğunu yaşadığım acılar ... 15 yaşında intihar girişiminde bulundum . Hastaneye geldiğinde butun mahalle duydu rezil olduk dedi. Kriz gecirdim ambulans geldi ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım dedi şimdi şimdi cok yorgun olduğumu ve sanki yorgunluk patladı goruşmek istemiyorum kesinlikle ama en azından iyi olduğunu biliyim diye yardım ediyorum . Yaşadıklarım ders olsun ufak tefek şeyler icin ailenizi uzmeyin .