Hic buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Genelde zor hamile kalan kişilerin yazılarını okuyup her ay umutlanırdım. İcim acıyor. Kimseye anlatamıyorum. Bana bir akıl verin a dostlar. 7 senedir hamile kalmaya calışıyorum. Eşim cok cocuk istiyor gibi davranıyordu, sozde uzuluyordu fakat iş tedaviye geldiğinde hep bahaneler. Cok işi varmış, işten izin alamazmış falan filan. Bende en sonunda evde tedavi yontemlerini denedim. Bu arada ben hastaneye gidiyordum. İki kere rahim filmi cektirdim, doktor her defasında kocamı sordu tahlil yaptırdı mı diye bende yaptıracak diyordum. Velhasıl son 7 aydır beni oyalayıp durdu gidicem hastaneye diye ve gitti. Ama artık iş işten gecmiş sanırım cunku adet goremez oldum. Menapoza girdim sanırım. 3 aydır adet yok. Amh 1.24. Kocam şehir dışında calışıyor. Vakit buldukca bayramlarda izinler de eve gelirdi. En son bulunduğum şehre yakın bi şehirde (3saatlik uzaklık) calışıyordu. Her hafta eve gelirdi. Cok uzatmayacağım. Telefonunda bir kadının telegramının ekran goruntusunu almış. Bunu gordum. Numarayı da cannn diye kayıt etmiş. Daha once de aldatılmıştım. Sordum bu kim diye onemli bi şey yok, kayda değer bir şey yok dedi geciştirdi. Meğer kadın evliymiş. Kadınla ilişkileri olmuş. Onceden tek gecelik aldatmalarına da cok uzulmuştum ama affetmiştim. O benim her şeyimdi. Şimdiyse bu kadına aşıkmış. Onu seviyormuş. Oyle soylemedi ama o kadın yuzunden bana kufurler etti. Sen benim son şansımdın anne olmak icin dediğimde ise bana yatağına başka adam al s. git dedi. Cok yaralıyım. Boyle bi adam değildi. Boşanıcam. Onu asla affetmem mumkun değil. Boyle bi durum yaşayıp sonradan mutlu olan var mı? Boşanan arkadaşlardan ozellikle rica ediyorum, bana oneriniz ne? Nasıl unuturum ben bu adamı? Bi daha nasıl guvenirim? Nasıl severim? Bana umut olun cunku hem kocamdan oldum hem annelik şansım bitti. En yakın arkadaşımın da cocuğu olmuyordu o hamilelik haberi aldı benim yaşadığıma bakın