Ben 5 yıllık evliyim ve bi oğlum var 3 yaşında suan eşimle boşanma aşamasındayız daha doğrusu o kadar değişik bir surecteyiz ki belki anlatsam yorulursunuz baştan başlayayım şimdiden ozur dilerim cok uzun olucak ama nolur okuyun ve fikrinizi beyan edin bana

biz evliliğin 2. Senesinde oğluma hamileyken eşimin bekarlıktan kimsenin bilmediği dediği (ama annesi kardeşi biliyo) dediği bi alışkanlığı var madde alışkanlığı ama bu madde oyle kafayı delirten kendine zarar verdiren bişey değil icince sadece sersemleşip bi 10 dk sersem oluyo sonra cok mutlu olan sebepsiz konuşan o an ne desen kbul eden bi hale burunuyo her neyse ben bunu evledikten sonra hamileyken oğrendim ve biz buyuk bi kavga hatta ayrılık eşliğine geldik sonra bana ona destek olmamı bundan kurtulmak istediğini soyledi bende kabul ettim tabi once savaştım ama sonra kabul ettim sadece evde icmesi gerektiğini gunleri uzatarak once 2 gunde sonra 1 haftada derken oyle oyle hayatımızdan cıkarıcaz deşik kabul etti ama bu sure boyle gitmedi surekli icmeye arkadaşlarına gitmeye ve bunu devamlı hale getirdi ki ben evde gozumun onunce yapıp icmesine izin bile vermiştim neyse bu olay devamlı olunca bizim sorun artık buyudu bu sure icinde ben Doğum yaptım ama bu durumu kimseye soylemedim daha sonra Doğum yapalı 2 ay olmuştu eşimin 42 yaşında 3 cocuğu olan boşanmış bi kadınla sosyal mecra uzerinden siyaset konuşması hediye kitap alma olaylarını yakaladım ve bu konuşmayı hic belli etmeden 1 hafta takip ettim tabiki sonu buluşmaya kadınıda buna ikna etmeye dondu bunu yakalayınca uzerine madde de olunca devam edilince ben artık olayı boşanma yoluna getirdim aileme ve ailesine soyledim ve buyuk bi kaos cıktı ailesi biz maddeyi bilmiyorduk diye savundu ama bildikleri aşikardı cunku annesi surekli bana sokaklardan cok toplardım şakaları yapardı ve ben karşılarına cıkıp size hakkımı helal etmiyorum resmen oğlunuz evlenince duzelir bu kız bunu adam eder diyerek benim başımı yaktınız diye bagırdım ve cocuğumuda alıp cekip cıktım daha sonra aile buyukler girdi aradan 3-4 ay gecti bu surede eşim surekli yalvardı aralıksız sonra ben tedavi olucaksın şartıyla geri dondum neyse biz yeni bi surece girdik yeni eve taşındık tedaviye başlandı derken 6 ay gecti eşim tekrar icmeye başladı yine kavga gurultu artık kabullendim ne halin varsa gor modu oldu evde yapıp iciyodu sesimi cıkarmıyodum sonra bu bi anlaşma oluyodu bi kavga oluyodu ama cocuğumuzu etkileyen bi kavga değil genelde aramızda cocuk uyuduktan sonra ozellikle veya mesajda neyse oyle boyle oğlum 1 yaşına geldi ve ben eşimin eski mail hesabınız Google uzerinde seneler oncesine kadar neyi aratmış ne yapmış hepsini buldum ve bi gece yine bakarken evlenmeden onceki zaman diliminde surekli eskort arandığını gordum ve boyle bi anda icime şuphe duştu acaba tekrar gidiyomu diye bu şuphe beni yemeğe başlayınca telefonuna bi takip programı indirdim bu program telefonun anlık on ve arka kamerasına baglanıyo hem goruntu hem ses duyulabiliyo konum bulunabiliyo ve hepsi kayıt ediliyo bunuda telefonunun samsunglarda gizli ekran uygulaması vardır ona kaydettim yani normal telefona bakınca ekranda uygulama olarak gozukmuyo arka planda ama calışıyo bu uygulama her neyse boylelikle an be an takip ettim aslında bunu asıl yapma amacım boyle bişey yoksa kuruntu yapmayıp herşey iyiyse daha fazla sevmek kendime bak yanılıyorsun demekti ama maalesef ki yanılmadım oğlumun Doğum gunu cekimi icin herşeyi ayarladım ve cekime gitmeden 2 saat once telefonu dinlemem uzerine eşimin bi eskortla goruştuğunu iğrenc bi şekilde konuşarak arkadaşına ve kendisine randevu aldığını ve bununda ilk olmadığına yani konuşurken - daha onceli oda - bu seferde para vermiycem - o otelde yer yok burası olucak kelimelerini duyunca beynimden vurulmuşa dondum bildiğiniz randevuyu kasinleştirdi arkadasınada bi guzel ayarladı tabi ben bunların hepsini dinlerken bi yandan sesli ve goruntulu olarak kayda aldım amacım basmaktı ama maalesef bi arkadaşımla bunlaro paylaştım yani bana destek olmasını istedim tek başıma gorunce belki o an yıkılabilirdim tabi ben arkadaşıma telefonda anlatırken Arkadan babası duyuyo ve (eşimle tanışıyolar) eşimi arayıp onu yakaladığımı basmaya geliceğimi soyluyo tabi bunları o adam eşimi ararken bile ben hala dinleme programından dinliyorum bunları ve kayda alıyorum neyse eşim farketti ve bu uygulamayı sildi anında sonra arayıp beni ne desen haklısın ne yaparsan boynum kıldan ince diyo tabi ben kendimden gectim herşeyi yıktım savurdum ve biz boşanma surecine girdik 8 aylık bi surec karşılıklı dava actık onun Akrabaları herkes dokuldu falan fistan neyse bu adam bu surec icerisinde yani 8 ayın icinde ilk 4. Ayda 4 ay boyunca bana yalvardı ama oyle boyle değil ağladı dizlerime kapandı falan sonra ben mail uzerinden bu programı tekrar bunun teline indirdim evet bunu başardım ve bana yalvarırken bile hala madde kullandığını arkamdamdan atıp tuttuğunu dinledim ama cok uzun surmesi artık korktuğu icin dinlenmekten her hafta başı telefonuna format atıyordu ben tabi alıcağını aldım ve babamada gosterdim cunku babam inanmıştı onun duzeldiğine neyse babam bunlark duyunca onu bi guzel dovdu aradanda baya surec gecti yine herşey ortaya konuldu ailesi devreye girdi tedavi oldu işini değişti oğlumunda duşkunluğu ve maalesef ki benim hala o bitmeyen umutlarım yuzunden biz tekrar barışma surecine girdik ama benim cilem sizce bitti mi ( biliyorum ne salak kız diyorsunuz

) evet bitmedi yani eskiye nazaran cok cok iyi bi surec gecirdik hatta artık sorunlar benim tahammulsuzluğumden cıkmaya başladı cok uzun oldu devamını İstenirse mi anlatsam kimse okumaz sanki buraya kadar