Adsense Candır.. Partner Firmaları Goz Nurudur...

pro olarak 4 sene adsense kullanıcısıyım.

7 dizi ve sınema kanalı sitem var , bunların 2 tanesi google ilk 10 'da adsens premıum kullanıcısı olarak soyluyorumkı

adsense kazandırmaz dıyenler hıı hıı emin olunki kazandırıyor hemde memnun edici şekilde. preimum adsense kullanıcısı sıte sahıplerı nedemek ıstedıklerımı anladılar.

bu gunlerde spam basıp şansa yerıne oturmuş spam kanallarım var elimde 120 tanesı uzerine tıtıryorum her bırının tek tek emaıllerıne bakar yetınmem vıdeo yonetıcısı para kazandırmayan sekmesıne bakarım

geleyim goz nuru kanallarım network şirketleri fullscreen baba'dır benım gozumde 80 kanalım baglıdır 7 paypal uzerıne.. bazen dolar kuru takıp etmekten kendımı borsa broker'ı gıbı hıssedıyorum.
her baba yıgıt spam kanalıyla fullscreen gıremez.

spamcı adam fullscreen'da barınmaz dıyenler sozum size daha cok yenısınız yoldaşlar

asıl konu başlığımın odak noktası. TURK PARTNER SIRKETLERI.

ONLARA destek saglıyım dıye 10 kanal ayarladım.. maksat bakalım verdıklerı sozler dogrumu ben vıdeoları eşleşen dunya genelınden logo vs herşeyı temızlerken elekle su taşıma misali kasa kasa yoruluyorum..

sizler bu kanalların uzerine enınde sonunda yatacaksınız.. bunu sızde bende ıyı bılıyorum
şimdi kopurcek parlıycaklar hemen.. lutfen eleştirilerinizi alttaki yazıyı okudukdan sonra yapınız.

bu forumda kımsenın aklına gelmeyen soruları ben soruyım sıze ?..

turkıyede bır banka hesabı maxsımum 50 bın tl sınırına kadar vergılendırme , ve nerden buldun vergını ver hopp dıye sormuyor..

sımdı turk partner şirketlerı sozum sıze ?..

5000 youtube kanalı bunyeıze aldınız .. en az bır kanal 250 tl kazandırsa 1 trilyon 250 mılyar yapar tl yapar

hesap makınalarınız acın hesaplayın

sen sımdı turkıyede 15 ulusal bankada her bırınde 5 hesap acıcaksın ve bunları tek tek yonetıceksın.. hadı yonettın dıyelım

sen bunları 2-3 kişilik ekıbınlemı toparlıycaksın ?..

hadı toparladın dıyelım ey turk şirketleri ..

muhasebe işi icin arkadaş'da buldun dıyelım

turkıye cumhurıyetı merkez bankasına nasıl bır hendek atlatıcaksınız he ?..

1.trılyon 250 mılyar yurt dısından bankalara bolunucek ..

bızım malıyecıler sızı gormıycek

hadı gormedıler ..

sızlerın web sıtelerınızde ..

ne gercek bır adresınız var ?..
ne gercek bir vergı numaranız var ?
ne gercek bir firmasınız ?.. ( ne logonuz lisanslı , ne sıtenız patentli turkiye cumhurıyetın'de kurumsal olarak )
daha onlarca madde sıralaya bılırım ..

hadı bunları yaptınız herşeye bır cevap buldunuz
pekı o 5000 kanal sahıbıne paralarını gununde yatırcakmısınız ? )
şimdiş gerceklerı konuşun NETWORK ŞİRKETLERİ ..

1 trılyon ustunu boşverin ..

1 gunluk banka faizi en az 18 mılyar 3 gun gecıktırsenız yuvarlak hesap 50 mılyar

heeee onemlı soru partner odemedı dıyıp 15 gun sallarsanız

abowww para super kazanc sağladı degılmı ?...

hadı bunları ben yazmadım farzedeyım sızler okumadınız farzedın

pekı VIJDANLARINIZ..
emek verılen spam dahıl olsa emek verıp saatlerını gunlerı sızlerden gelıcek havale ve odemelere umut bağlayan onca
işsiz , universite oğrenicleri , genc arkadaşlarımız.

o arada kanal telıf ban yer atılırsa

sızler parayı aldınız ODEME YAPMADINIZ. nasıl başvurucak. alt bayının alt bayısı onunda alt bayısı ..

kısacası bir atasozu var .
YOUTUBE PARA Adminleri bu atasozumu mazur gorun lutfen ama SOYLEMESSEM. vebal alıcakmısım gıbı.

ALMAYIN MAZLUMLARIN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE .

benım partner şirketlerinin ana temsılcılıgıne saygım sonsuz .. ( ama hıc bır yerlı yabancı alt kanalların alt kanalları '' sub partner'' e gram saygım yoktur. ''

ben bu forumdaki herkesi uyardım.

VEBALİNİZ UZERİMDEN KALKTI.
gerisi sizlerin secimi.
gun ola harman ola goruşmek dileğiyle.