Merhabalar oncelikle benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oncelikli yorum yaparsa benim derdime daha faydalı olur yada iyi iletişim becerisine sahip arkadaşlar...Arkadaşlar erkek arkadaşımla 5 senelik Bi ilişkim var coğunlukla iyi anlaşıyoruz cunku benim kafa yapımda ve hayat goruşune sahip biri gel gelelim Bi kac ozelliği var ki beni delirtiyo ve bunların ustunden kac senedir gelemiyorum ben gibi olan varsa cevaplarda cozebildiyse aşırı mutlu olurum.iyi ozellikleri cok daha fazla kotulere gore onları burada saymayacağım bu yuzden devam ettiriyorum.
-ufacık Bi şeyde bitsin olmuyor sozu var (sakinden sorduğumda sinirden oyle cıkıyor ciddi soylemiyorum diyor)
-ben ona Bi sorunumuzu ifade ettiğimde hemen benim kavga cıkarmak istediğimi ifade ediyor (yeminle alakası yok sadcee beni anlaması bekliyorum ve derdimi cok guzel sakince ifade ediyorum )
-ufacık şeyde fevri cıkış yaşıyor ve kus dursa gunlerce durabilir (bende Bi insana kus kalamam nefesim daralır mutlaka cozmeye calışırım bu konuda beni aşırı derecede somurdu)
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkur ederim