Kızlar merhaba hemen konuya gireyim
Şimdi şoyle eşim 2 kardeş ablası bekar bizde o da kiradayız. Kayınpederin durumu iyi gecen gun aradı dedi ki bir ev alacağım sadece 1 ev alabileceğim iki kardeşi ayıramam ev benim ustume olacak ben olene kadar satılamasın diye siz aile olduğunuz icin icinde siz oturursunuz ablana evin rayic kira bedeli neyse yarısını kira olarak odersiniz dedi. Ablasıda de ne varsa ortak bugune kadar sattırmış birisi borcum var diye yarın obur gun Allah gecinden versin birşey olsa anne babaya bizi kapının onune koyar borcum var satalım diye oyle bi karakter hic guvenmiyoruz birde soyle bisey var alacagi muhitteki evlerin kiralarinin yarisi zaten bizim kiramiz kadar yani hic birsey degismeyecek yine ben ayni kirayı odeyeceğim biz eşimle bu teklifi reddetmeye karar verdik. zaten bugune kadar biz hic birşey talep etmedik onlar duşunmuşler cocuklar kirada boyle birşey yapalım diye. Reddetmekle sizce doğru mu yapıyoruz yada nasıl bir sey duşunulebilir bu arada bizde de biraz birikmis para var ayrıca cocuk icin biriktirdiklerimiz var belki ilerde ev alırız cocugumuz icin diyorduk ama şimdi boyle bir teklif geldi biz işin icinden cıkamadık acıkcası