Hanımlar merhaba..Benim derdim kimseyle hicbirşeyle uğraşma isteğimin olmayışı ve hep kacma eğiliminde olmak.Bir ortama girince sivri olmamama rağmen mutlaka olumsuz olaylar beni buluyor ve pat kendimi caresiz hissediyorum. Sessiz ve kimseye karışmak istemeyen yapım birilerine beni ez mesajımı veriyor anlamıyorum.Olayların akabindede pantere donuşuyorum

Bu da egomu haksızlığa tahammul edememek mi onu da anlamıyorum. Şimdi yeni bir işe girdim mesela. Bir kadınla sorun yaşadım bana sozel saldırı yaptı ve bende sustum polemik yaşasam daha kotu yerlere gidecekti,kadın şirret birşeydi. Yukarıyı aramadım cunku yonetici bu şirret kadının eski arkadaşı. Baktım ki o aramış ve birilerini uzerime salmış. Detayları anlattığım herkes olaydaki carpıklığı anlıyor. Fakat taraftar durumlarına sinir oluşumdan dolayı birilerine surekli konuyu deşiyorum ve amaaan boşver parana bak gibi sozler duyuyorum etrafımdan.Bense herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.Bu kurtlar sofrasında mucadele etmek beni yıpratacak cunku. Oyle el bebek gul bebek buyumedim aslında varlıklı falanda değiliz.Bugune dek ceşitli mucadeleler yuruttum evet başarılarımda oldu. Ancak ben yoruldum insanların acımasız duşuncesiz hallerinden. Şu an o kadar mutsuzum ki bunu anlatacak kimsem kalmadı adeta. Cunki dicekleri şey aman parana bak takılma. Peki ben bu tuhaf ortamda mutsuz mutsuz nasıl calışıcam? Cidden ben mi zayıf karakterliyim? Eğer oyle isem napmalıyım? Cok cevval hareketlerde bulunmama rağmen ozunde korkak biriyim

Sanırım hayatımdaki olumsuzluklarıda bu korkular uzerime cekiyor. Kendimi yapayalnız gucsuz sevilmeyen biri olarak goruyorum.Unutkanım ve surekli birilerinin alay konusu oluyorum,bunu farkedenler beğendiği lafı soylemeye başlıyor. Hep dalgınım ve insanları dinleyemiyorum dinlesem anlamıyorum.Anlasam unutuyorum.Biri bana şunu yap dediğinde o an olmek istiyorum yok olmak istiyorum. Hic yaşama isteğim yok.Mucadele edecek gucu kendimde bulamıyorum. Ve sanki birgun mutlaka kendimi oldurup bu dunyadan gidecek gibi hissediyorum

Cunku yaşamak cok ağır geliyor. Sizce ben bu anlattıklarıma bakılırsa neden boyleyim? Psikolojik sorunlarım mı var?