merhaba bayanlar. konuyu kuzenim icin oluşturuyoruz. bugun bizde misafir kendisiyle sabahtan beri dertleşiyoruz, ona sizden bahssettim bi konu hakkında fikir almak istiyor. yorumlarınızı tek tek okuyacak

oncelikle bir acıklama yapalım.
kuzenim 23 yasında.
kuzenimin eşi 27 yasında
eltisi : 28 yasında
eşinin abisi : 31 yasında.;
-- eşi 4 kardeş. : 1 kız kardeşi fransada, 1 kucuk erkek kardeşi 4 yaşında. 1 ide işte konunun baş kahramanlarından.
kuzenim 3 yıllık evli cocugu yok. eşinden kaynaklı bi sebepten cocuk olma ihtimali şuan icin biraz zorlu bi surecte.
kayınvalidesinin 45 yasından sonra bir cocugu olmuş şuan 4 yasında ve kayınvalidesi 5 ay once kalp krizinden vefat etti. o vefat etmeden 1 sene oncede kayınbabası kanserden vefat etti.
kayınbabası vefat ettikten sonra kayınvalide kucuk ogluyla tek yasamayı tercih etti. eşinden kalma maaşla ve evde kendilerinin oldugu icin pek bi sıkıntıları yoktu maddi anlamda, 2 oglu da destekciydi tabii.
kayınvalide vefat ettikten sonra kucuk cocuk sametin nerde kalacagı mesele oldu.
kayınvalideyle kuzenin evleri yakın, elti 40 dklık mesafede yasıyordu.
o yuzden kuzenle sametin ilişkileri daha iyi.
ve kuzenim sameti coook seviyor ki sevilmeyecek gibi de degil cok sevimli

kayınvalide vefat ettiginde ilk 1 ay samet kuzende kaldı. ama sonra elti '' millet laf eder buyuk abi dururken size mi kaldı bos kahramanlıklar yapıyosunuzz evden ona duşen pay size kalsın diye bakmak istiyonuz'' vs vs tarzında cirkin sozlerle almış cocugu gitmiş. herkesin kendi evi var. zaten kuzenimde eşi de, diger kardeşleri de eve kimse dokunmayacak o sametin, ilerde evlenince onunda kendi evi olsun duşuncesinde. ama eltiye ne oluyorsa '' onda herkesin hakkı var'' duşuncesiyle kendi eşininde aklını celmiş.
ama kuzen bunları dert etmiyor onun icin mesele ' SAMET'
o sametle, samet onunla cok mutlu. bana da bi nefes oluyor diyor en azından.
eltisinin 2 cocugu var, şımarıyolar, eziyolar, vuruyolar.
tamam eltim oyle dizilerde ki gibi cocuga eziyet etmez, vurmaz dovmez ama kendi cocuklarıyla zor ugrasıyor sameti yuk gibi gordugune eminim diyor. hem cocuklarda anlaşamıyor onunla.
bir kac kez konusmus abla cocuk bende kalsın bana da iyi geliyor diye soylemiş '' hayır demiş, eşim izin vermiyor demiş ama oyle bişey yok.
gecenler de sametle konusmak istemiş, yenge ne zaman gelcen diye 3-4 kere sormuş
kuzenim bunu anlatıp anlatıp aglıyor, hatta ben bunları yazarkende aglıyor

napsın bu kız, eşimle de gorumcemle de konuscam herkes ortak kararla evi eltimlere verelim diyor..
bana da bu yanlıs geliyor bu cocuk buyuyecek, basında anası babası yok en azından bi evi olsun diyorum.
o yoksa ev mesele oldugu surece cocugu bize asla vermez diyor.
evet ablalar, kardeşler nasıl bir yol izlemeyi, cocugu almak icin. evi vermeleri mantıklı mı