Daha 5 aydır evliyiz. Şuan eşim ve ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz.İnşallah ileride farklı şehirde olacagız.
Eşimin ailesi eşime aşırı duşkun, eşimde onlara duşkun. Bu yuzden bir en az 4 sene falan cocuk istemiyorum. Cunku ilk torunu olacaklar, bizi o zaman hic rahat bırakmazlar. Bi de kv boyle karışmayı seviyor. O zaman daha cok karışır eminim. Eşimde annesi karışınca sana ogretiypr diyor. Ogretiyor dedigi mesela ben sormadıgım halde şunu boyle yap sosu şuraya koy gibi nasihatler. Cocuk istememenin nedeni bu duşkunluk. Şuan kv 60 yaşında. Sanki tek hayatları biziz.Bu arada kv kendi kaynanasına bakıyor. Kaynanası 84 yaşında yatalak. Bu yuzden hic dışarı cıkamıyorlar.
Eşimle birkac kez konusu acıldığında lohusalıkta annelerin ikisi de gelir dedi. Şimdi biri gelmezse digerinin kalbi kırılır dedi. Gelsinler sorun degil ama 40 gun gelirler, lohusa yalnız bırakılmaz, yok tek bakamazsınız diyor. Bu benim kafama takılıyor ara ara. Kendimi rahatlatmaya calışıyorum olmuyor. Duşununce 40 gun annesi gelecek, herşeye karışacak, odadan cıkamayacagım biliyorum. Bende odadan cıkmam diye soyledım. Eşimde şuan ortada cocuk yok bunu mu takıyorsun dedi. Bende bu evle ilgili benle karar alırken bana sor. Sen ameliyat olsan anneni mi istersin benim annemi mi dedim.Sonra yok boyle yapacaksan ben cocuk falan yapmam. Sonra yok yaparsak annen kardeşin gelir bakarsınız. Bizimkiler gelir 2 3 gun en fazla kalır gider dedi.
Biliyorum uzun zaman var ama duşuncesi bile korkutuyor beni. Kendi evimde rahat olamıycam, odadan cıkmıycam. Mudahale edip beni delirtecek. Bi de kv salonda hepimiz akşama kadar oturalım ister. Aşırı konuşuyor. Kafamda kaldırmıyor benim. Kendi annem olsa anne canım konuşmak istemiyor desem anlıyor ama o tribe girecek.40 gun cok fazla. Eşim takmış 40 gunde 40 gun. Dogurmak icin bu şehre gelirim kendi annemde kalınca da alınıyor. Onu ailesinde kalmamı istiyor. Kp ve kardeşi var erkek 30 yaşında.
Takmanın yersiz olduğunu biliyorum ama kafamda tam olarak cozemedigim şeyler gun gun aklıma takılıyor.Ailesi ile başka problemler vardı onlar cozuldu şukur.