Merhaba cokta dert değil aslında ama sizlere sorup fikir almak istedim benim bir gorumcem var ilkokula kadar okutmuşlar sonrasında yatılı kuran kursuna vermişler biz tanıştığımızda carşaflıydı evlenince baya bi değişti eşi sayesinde pantolon giymezdi pantolon giymeye başladı uzun pardesu giyerdi diz ustu tunikle gezmeye başladı makyajsız gezmez oldu bunu annesi hep kısıtlamış ama evlenince icinde kalan her şeyi yapmaya başladı iki tane oğlu var acıktan liseyi falan da bitirdi benim de iki tane kızım var ve bu gorumce hanım benim kızlarımı kendi gibi kısıtlayarak yetiştireceğimi sanıyor galiba surekli bu devirde kız cocuk buyutmek cok zor diyo işte erkek cocuk soy sop devam ettirir tarzında konuşmaları oluyor 1 yaşındaki kzımın başına başortu bağlayıp resmini cekti guldu falan gercekten cok sinir oluyorum ama oncesinde sorunlar yaşadık ve ben haksız duruma duştum kv tabi ki kızının yanında oldu ustelik eşimi arayıp benim kızıma şunları demiş diye şikayet etti ben yol vermek istiyorum bu gorumce olacak kişiye sorun yaşamamak icin başım ağırmasın diye cokta sık goruşmuyoruz zaten off valla keşke hayatımdan cıkarabilsem ama kv olacak kişi birlik beraberlik olsun istiyor yani benim iyi bi eşim evim cocuğum coluğum var yuva yıkmak istemem onlar yuzunden ama bu gorumceye karşı ne demeliyim