Yazacaklarım uzun olacak okuyan herkese şimdiden teşekkur ederim. Ancak mağdur edebiyatı yapmadığıma da emin olmanızı rica ediyorum.
Gecen sene polikistik olduğumu oğrendim hatta 1 bucuk yıl da oluyor olabilir. Bir kac doktor değiştirdim maddi sebeplerden dolayı ozele gidemediğim icin ya aynı doktoru denk getiremedm ya yeni başladığım doktorların insani davranışlarından rahatsızlık duydum anlıyacağız doktorumu 5 ay evvel keşfedebildim. Gittiğim yer bir eğitim araştırma hastanesi değil ama doktorum cok iyi bir insan. Hastane biraz uzak bir yerde olduğu icin istediğim zaman randevu duşuyor. Onceki gittiğim doktorlar alttan muane sırasında ya karanlık oda ya ortu altından ultrason ile baktıkları icin sadece polikistiğim sanıyordum meğer bir de enfeksiyonum varmış. Ve cok miktarda imiş. Oyle akıntı ve kokudan buyuk şikayetlerim yoktu ama tabi ara ara oluyordu. Neyse Kasım ayından beri enfeksiyon ilacları kullanıyorum fitil krem vajina icine sıkılan enjektorlu kremler hap falan. Kultur ornekleri veriyorum mikrop cıkmıyor. Sifiliz ve aidse baktılar onlar da cıkmadı cok şukur.Tam bitiyor yine başlıyor bu sureclerde ilişki yasak. 102 gun ilişkiye hic girmedk. Eşim de bana soğuk yapmadı hakkını yiyemem ben de ona farklı şekilde yardımcı olmaya calıştım bazen. 102 gunun sonunda doktorum bittiğini artık normale doneceğimi soyledi adetime de 1 hafta vardı adet sonrası ilişkisiz gel smear orneği alacağız dedi. 2 kez ilişkiye girebildik ki cok ağrılı oldu benim icin uzun sure ara verildi diye sanırım. Regl oldum bitimi gittim. Yeniden nuksetmiş. Daha polikistik tedavisi bile goremedim bu kadar zamanda. Neyse yeniden 1 haftalık fitil verdi kullandım hatta gercekten fitil sonrası akıntım olmadı tam randevu aldım ama gidemedim aynı gun eşimin covid testi pozitif cıktı. Ben riskli gorunuyorum bulaş kaynağım eş olduğu icin. Ben negatifim ancak yeniden test yapmaya geleceklermiş benim icin eve. Eşimde hicbir belirti yok sanırım ayakta atlatıyor 3 oğun yemeği meyvesi ilacı ballı sutu vitamini ben takip ediyorum aramız yine kotu değil ama benim şuphelerim uyandı. Aslında şuphelenecek birşey de olmadı ama aylardır ilişki yok şimdi bir de ayrı oda olayı var iceri giremiyorum bile gece 3-4 gibi uyuyor ben 1 olmadan uyuyakalıyorum. Uygunsuz film bakıyor olabilir duşuncem var. Kac zaman oldu diyorum asla hak vermem asla tahammul edemem ama ihtimal veriyorum. Kavga gurultu yok ama icim cok huzursuz. Kendimi bitkin yorulmuş hissediyorum hic neşem yok hayattan soğudum. Filmler izliyorum kitaplar bitiriyorum ama icimdeki bu iğrenc hissiyat değişmiyor. Delirecek gibiyim. Ne yapmalıyım bilmiyorum
GUNCELLEME : arkadaşlar benim bu ruh halim sadece eşimin birşey izleyip izlememesi ile alakalı değil genel bir huzursuzluk hali ve sırf bunu anlamanız icin tum yaşadıklarımı anlattım. Ama herkes aynı konuya odaklandı. Olabilir saygı duyuyorum.
Ancak şunu belirtmek istiyorum: Sizin eşinizin mustehcen filmler izlemesi sizi rahatsız etmeyebilir. Bunu normal bulabilirsiniz. Ve ben bunu normal bulup rahatsız olmayan kimseyi eleştirmiyorum. Bu ne demek oluyor? Bundan rahatsızlık duyan normal bulamayan kişiler de rahatsız oldukları icin linc edilmemeli.
Herkesin yapısı farklı. Bu filmler ile ilgili tum konularda bu lincler var. Yazık başka birşey demiyorum yani yazık.