Herkeze Selamın Aleykum , Herkeze Bol Kazanclar Diyecem Ama Diyemiyecegim. Ya Arkadaslar Bence Yeter 2 Gun Attıgım İlk Kazancımdan Sonra Bir Kac Arkadaş Yardım İstedi Tamam Edeyim Dedim Ekledim Konuştum Gerekli Bilgileri Arkadaşa soyledim Bu Şekil 1 Hafta Calış Sonra 2.Aşamaya Gecersin Dedim Tamam Dedi Ve Buyuk Bir Şevkle Başladı İşe.Neyse Aradan 2 Gun Gecti Aynı Arkadaşa Durumlar Nasıl Gidiyo Dedim Dediklerimi Yapmaya Başladın Demi Dedim Arkadaş Tuttu Yeni Bi Taktik Buldum Dedi.Sinirlendim Arkadaşlar Bir İşi Denemeden 2.Bir İşe Geciyosunuz Her Taktikte Para Vardır İllaki Ama Birazcık Uğraşmanız Lazım O Taktik Ustunde . Fakat Adam Bi Taktiğe Başlıyo Ne Guzel Gidiyo Aradan 1-2 Gun Geciyo Forumda Biri Bi Konu Acıyo İşte Cok Kazandım, Guzel Taktik , Yuksek TBM li Taktik Vs. Vs. Adam Bu Sefer Elindeki İşi Bırakıyo Ve Hemen O Taktiğe Yoneliyo Bu Sure Zarfında Hem Sure Kaybı oluyo Hemde Belki İlk Uğraştıgı Taktikten Guzel Para Alacakken Elinin Tersiyle İtiyor. Lutfen Rica Ediyorum Boyle Yaparsanız Kazancınız Felan Olmaz .... Şimdi Kafanıza Yatan Bi Taktik Bulun Ve O Taktiği Uzerinde En Az 1 Hafta Bi Calışın.....
Herkeze Bol Bol Kazanclar...
Yeter Artık Delirttiniz
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yeter Artık Delirttiniz