Merhaba gecen sene ehliyet kursuna giderken bi oğrenci erken geldiği icin hoca beklemesin arkada otursun derste eşlik etsin dedi tamam dedim yuzune bakmadım bile. 1 sene gecti surekli biri istek yolluyordu bende tanımadıklarımı kabul etmiyorum 2 gun once msj atmış ehliyet aldın mı diye bende şaşırdım cevap verdim. Kim olduğunu soyledi falan az sohbet ettik. Beni beğendiğini soyledi. Bende bişey duşunmediğimi soyledim. (Cok kibar beyefendi biri) fakat hayat tarzı cok farklı muhafazakar biri ben inanclıyım ama rahat biriyim ve ailemde bunun farkında. Yani onunla imkansız. Bunları soyledim zamanında ilişkiler konusunda uzulduğumu kimsenin ahını alamayacağımı soyledim tamam sadece dost olmak istiyorum kahve icelim dedi bende tamam musait olunca diye başımdan savdım. Fakat bu kişi her gun mesaj atmaya başladı ben bildirimlerden gorup yazmıyorum o ise yazmayınca iptal ediyor mesajı. Dun yine yazdı tersledim Ben uzuldum bu yuzden kimseyi uzmem bunu anla dedim oda bana biliyorum soyledin zaten dost olmak istiyorum dedi bende işte burda anlamsızsın dostun hic yok mu beni tanımıyorsun bile dedim aram bozuk falan dedi ama boş yani onceki konuştuklarım canımı sıkınca tak diye engellerdim bunada mı boyle yapsam ilişkiler konusunda hassasım bilmiyorum

engelledim dediğiniz gibi ve bana bunu yazmış
Kufur mu ettim hakaret mi ettim hemen bas engelli yazık keşke hic gormeseymişim arasaymışım nse herşey icin cok ama cok teşekkur ederim birşeyler daha tecrube edindim hayata. Hayatında başarılar guzellikler dilerim herşey gonlunce olsun inşallah iyi gunler