Herkese iyi akşamlar. Ben universite mezunu yuksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl once başımdan bir nişanlılık gecti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna onem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hic pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve goruşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bolgemde yaralar cıktı. Doktora gittim ve ucuk olduğunu oğrendim. Yani herpes virusu hsv2 dudak ucuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını oğrendim dunyam başıma yıkıldı. Her dudak ucuğu gibi bu da zaman zaman cıkacak ve gececekti ama hic gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay cıkar. Cıkmasını gectim olmadığı zamanlarda da surekli bi karıncalanma surekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonucta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl soylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları cektirirsem naparım. Surekli cıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep ucukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak duşuncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni boyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Guzel dikkat cekici bir kız olduğumu soylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hicbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lutfen duşuncelerini paylaşın benimle. Teşekkurlef