S.a arkadaşlar .. Ben bu işe bir arkadaşımın gel sende youtube ile uğraş bu işte para var demesiyle başladım " o kişi şuan forumda uye beni buraya uye yapan da o " 11 Kasım 2012 Tarihinde başladım bu işe .. Surekli turkce icerik ( genelikle haber ) yukler dururdum ama gunluk 1 tl yi gecemezdim .. ilk 3 ayımda 11 TL gibi kucuk bir miktar kazandım .. Tam bu işi birakacağım zamanlarda " Mustafa Bozkurt O Ses Turkiye de yarışan adamın videosunu yukledim .. Acunnun sitesindende almıştım hic unutmam .. o Adamın performansını yukledikten hemen sonra acaip hızlı bir şekilde izlenim geliyordu. Tabi o zamanlar 301 olayını bilmiyordum Hay ben şansıma tukureyim dedigimi şimdi gibi hatırlıyorum .. Sozde adsenseye bir daha girmicek kanalı kontrol etmeyip bu işi bırakacaktım, 1 hafta sonra şu adsenseye bakiyim dediğimde ne goreyim gunluk 30 TL kazanıyorum el ayak titremeye başladı tabi .. Benim icin mukemmel bir kazanctı .. Daha sonra bu forumu ve adsenseyi bana oğreten arkadaş Reklamları toplu kapatıp toplu ac daha cok kazanırsın diyince bende reklamları 1 rer saat arayla aktif deaktif ettim ve gunluk 200 TL ye kadar cıktı .. Boşuna dememişler insanoğlu ac gozludur diye gidip o kanala KanalD nin bir fragmanını atınca kanal gumledi yine 0 elde var 0 ,, Bir sure daha devam ettim ama bir sabah uyandıgımda Adsenin para kazanması kapatılmıştı, Tabi o gun adsense youtube işini bıraktım .. Taki 2014 nisan ayına kadar Nisan ayında 1 blgisayar aldım ve deli gibi kendi bilgisayarımdan heryerden video indirdim yuklemeye calıştım kısa kısa videolar ama oda uzun surmedi 15 Mayıs Kara gun nerdeyse tum Youtuberleri temizledi supurdu. Leptopu satmak icin bilgisayarcı arkadaşı aradım leptop yuzde 25 zararına satacağımı soyledim artık bu işi bırakacam derken .. @Dasboot ' a ozelden mesaj yazdım saatlik videolar nasıl birer daka arayla yukleniyor diye oda bana VDS yi işaret etti .. @iwocan dan VDS yi aldım ama bir turlu engelsiz yada eşleşensiz icerik bulamıyordum hergun denedim durdum .. Bir ara 1 Arabesk şarkı dinliyim dedim Ve Yaktım sigarayı dinledim arabeskimi .. YT de şarkıyı dinlerken sağ tarafda ingilizce video cıktı ))) o videoya tıkladım ondan diğerine tıklaya tıklaya guzel bir dizi iceriği buldum .. ben yukledim NBC telif attı ben yukledim NBC telif attı tabi o arada telif gelene kadar kazanıyordum ,, Sonra bir sure NBC benden uzak durdu Acgozluyuz ya yetmez ki o dizide gelen kazanc icerikten iceriğe atlaya atlaya en son Kafama yatan icerikleri ve nerden kazanacağımı oğrendim .. Şukurler olsun bugun kazanıyorum ..

@Dasboot ' a o sihirli 3 harflik kelime icin , @bemonth ( aisessoft programı icin ) ' a minettarım ..

Tabi adını veremediklerim vermeme karşı cıkacak kişileri yazmadım ..

Bazı arkadaşlar 3 Harfli shirli kelime nedir diye soruyor. o VDS oluyor arkadaşlar

Karışık oldu biraz Herkese bol kazanclar