İnsanlara değer verince değer gormuyorum sanki beni onemsemiyolar yeni arkadaş edinemiyorum insanlar kibirli insanlarımı seviyolar acaba. Ben kendimi bilşyorum iyi kalpli bi insanım ama kimseden hakettiğin değeri gormuyorum sıcaklık gormğyorum nerde yanlış yapıyorum acaba 3 tane arkadaşım var onlarda eski arkadaşlarım beni biliyolar ve seviyolar eşimlede bş problemim yok eşimde bu arkadaşlarımda cok iyi bi insan olduğumu soylerler arkdaşımın biri siyasetin yok senin dedi sadece sevilmşcek bi insan değilsin dedi ama kimsenin yuzune pat pat konuşan bşride değilim oyle herşeyi para kute soyleyen birş eeğilimki sşyaseti hangi anla da demiş olabilir acaba. Ozguven problemşmde var ama bunu şnsanlar hissedştomu bilmşyorum acaba beni ezik mi goruyolar? Bende sevilme kaygısı var be yazıkki bununla baş edemiyorum bunun nedeninide biliyorum annemin bana hic bi zaman sevgisinş gostermemesi cocukluğumda bile hic hatırlamıyorum boyle opsun sevsin hic yok bu yuzden bu duygularla başedemşyorum ben değersizmiyin insanlar beni ezik mi goruyolar dşye sorgulamaktan yoruldum. Ornek veriyim annemlerşn yazlığa gittiğimde aynı zamanda abimin eşide gidiyor orda komşular hoş geldşn derken vana soğuk davranıyor yengeme sarılıp canımmm falan diyolar oysa bende guleryuzluyum yengem dedikoducunun biri ama benden daha cok değer goruyo benimse kşmseye zararım yok