Bir onceki konumdan sonra biraz gulmek istediğim icin anlatıyorum. Kucuk gorumcem cok saygılıdır ve hep benim yanımdadır sadece sevsemde ser veririm sır vermem kendisine. Neyse bir gun annesinin ve ablasının mesajlarını gosterdi. Pek anlaşamazlar cunku kucuk gorumcem bana gore haklının yanında olan ve banada gor,bil guvenme diye anlatan biri. Mesajlar hep şu şekilde benim paylaşımlarım soz konusu whatsap insta gibi

annesi kızına yazıyor kızı annesine şunu paylaşmış gordun mu, bunu yazmış gordun mu, boyle demiş gordun mu

bir mesajda buyuk gorumcem tam bir şizofren, annesi olacak kadında demiş ki .... oğlum cok ceker bu şizofrenden...gorunce şok oldum butun mesajları nerdeyse benim paylaşımlarımla ilgili... velhasıl kelam, bu iki anne kızın arası da şuan pek iyi değil, iyi olacağını da sanmam soğuk bir yapıları var genelde ve dikbaşlılık. İkisi de gelip ayrı ayrı bana dert anlatıyorlar. Yani normal olmadıklarını ben de biliyorum genel de insani olarak tepkilerim işte kızıştırmaya yonelik değil, normalleştirmeye yonelik oluyor. Eşim kişisi sana bir şey derlerse ağızlarının payını ver diyen biri. Fakat mesajlarınızı okuttu kardeşin, kıızn diyemem ki , o da zan altında kalır bu sefer. e bu insanlar bi de gelip yuzume guluyor? Kaynana gorumce kişisiyse mesafe koymak imkansız oluyor yuzumuze hakaret edilse hadi neyse. Peki siz ne yapıyorsunuz bu gibi durumlar karşısında.