Merhaba arkadaşlar benim sorunum kayınpederim. Eşimin ailesiyle pandemiden dolayı uzun zaman sonra bu akşam goruştuk oturmaya gittik. Benim kayınpederim inanılmaz cok ve coğu kez boş konuşur temcit pilavı gibi bişey anlatır durur herkes onu dinleyecek. Coğu şeye mudahale eder etrafındaki insanların duşunmesi gereken şeylere yorum yapmaya bayılır. Bu akşam da oyle ilk gittiğimde biraz mesafeli olayım muhabbetlere kısa dahil olayım dedim ama kasmayıp bende muhabbet ettiğimde hemen pişman oluyorum. Annem babamlarla yakın oturuyorlar onlarla ilgili bile yok annen şunu yaptı baban pandemiden dolayı hassas gereksiz muhabbetler. Yahu biliyorum oyle ay var ya eve gelince aklıma geliyor konuştuklarımız sinir oluyorum okadar herşeyi biliyor ki. İşin kotusu kayınvalidem oğlu alışmış artık yeter demiyor aslında kotu niyetli değil coğu kez biliyorum ama bencil oyle alışmış işin kotusu oyle alıltırmış etrafındakilere de. Hamileyim bu arada o konuda bana iyi davranır ne bileyim maddi konuda yardımcı olmak ister biz istemesek te olur da. Ama şu cok konuşmaları herşeyi ben bilirim havaları Allahım dayanamazsın. Nasıl geriyo beni bu durum nasıl serinletsem icimi bilemiyorum