Merhaba, benim telefonum galaxy s3 ve buyuk bi problemim var. Telefonun wifi si 1,5-2 metreden sonra cekmiyor, modemin dibine gelip bağlanıyorum sorunsuzca işimi hallediyorum ama yan odaya gittimmi cekmemeye başlıyor. Modemin dibinde bağlanıp yan odaya gecersem telefon cekiyor gorunuyor ama bağlantı kurulmuyor. Evin cevresindeki tum wifiler gorunuyor, şu anda gorulen 7 wifi var bağlan dediğimde bazen "kimlik denetim hatası oluştu" bazende "ip adresi alınıyor"'da kalıyor ve modeme bi kac metre yaklaşmadan bağlantı kurulmuyor.
Denediğim yontemler:
Telefon 4.3 androidden temiz 4.1.2 ROM'a duşuruldu. *#0011#kodu ile wifi guc kısıtlaması kapatıldı. Tekrar 4.3 temiz stock rom kuruldu. Farklı modem'de denendi. Evdeki modem bile bu sebebten değiştirildi. Modemin kanalları değiştirildi. Telefon %100 orjinal olup fatura ve bitmiş garantisi mevcut, yurt dışı vs. bi problemi yok. Sorun wifi anteninden kaynaklanıyor olabilir mi? Emin olmadan masraf yapmak istemiyorum. Onerebileceğiniz cozumleri veya bana yardımcı olabilecek her turlu duşuncenizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.
Samsung Galaxy S3 Wi-Fi Cekmeme Sorunu
Samsung0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy S3 Wi-Fi Cekmeme Sorunu