Arkadaşlar merhaba , oturduğum binaya 6 ay oldu taşınalı .. nasıl bir apartmana duştum diye yanıyorum ..
İlce tarzı bi yerdeyiz ,apartmandakiler aşırı pis insanlar bebek bezini bile yukarıdan aşağıya fırlatan ,merdivene tukuren ,sigara izmariti atan ,cocuklar yediği her turlu yiyecek meyve kabuklarını atan anlayışsız topluluğunun bulunduğu bi yerdeyiz ..
Ust kattaki komşudan bezdim artık ama her şeye şikayete cıkan bi insan olmadığım icin seslenmedim sabrettim .. eve taşındığımızda balkona hep yukarıdan bi dunya cerez kabukları ,parcalanmış kağıtlar ,sebze atıkları ,her turlu pislik vardı ..temizledik yine atmaya devam etti ,bir gun anneme denk geldi annem soyledi mecbur kaldım atmaya dedi bir de aptalca bi savunma yaptı ..
Gece 1,5 da 2 de gelen sesler ceviz kırması , eve gelen yatılı misafir cocuklarının gum gum atlaması ,kocasıyla kufurlu tartışmaları ..
Her gun oğlu kızı evinde misafir ve torunları hep burda ..
asla aşağıdakiler rahatsız oluyor bu saatte bu yapılır mı demez ,sabredin diyor ..
En son dunden beri gece 1,5 da ve bu sabah 10 da gum gum sesleriyle uyandık .. yine cıkmadım anlayışlı olayım dedim ama bugun temizlik yaptıktan sonra balkondan pisliklerini silkelemiş hepsi benim balkonumda .. tepem atttı iyice cıktım yukarıya el insaf ya kac oldu uyardık sesimizi cıkarmadık ama yeter yani bir daha olursa gelir kapına atarım dedim , sabah sabah da gurultu yapıyorsun biz insan değil miyiz diye uyardım ,oğlen olmuş istediği saatte ceviz kırarmış ,gecen akşamda misafiri varmış gece 1,5 da , biz apartmanda yaşamayı bilmiyor muşuz... bende ağzıma geleni saydım indim ,iceriye girer girmez kendini parcaladı biriyle telefonla konuşuyor anlatıyor havladı gitti diye .. eve girince gum gum evi yıktı desem yeridir inadına bi suru ses cıkarıyor arttık delirdim ..
ben buyuk kavga istemiyorum goruyoruz haberlerde neler oluyor ama kadın da tam cirkefin teki .. taşınma imkanımız yok yeni geldik bi suru masraf ettik zaten
Ne yapabilirim onerisi olan var mı , artık tahammul edemiyorum uykudan uyanıyoruz seslerine ,hayvan gibi yuruyor bilerek evin icinde ,gece 2 de temizlik yapıyor,saatlerce supurge acık tam bir manyak ..