Herkese huzurlu geceler
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gundelik hayatımda susu pusu, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da cok severim Evdeki halim bu sebeple gozume cok kotu geliyor, ufacık bir maskara surmek onu kirpiklerime cok az değdirmek bile beni cok iyi hissettiriyor. Ama haliyle evde de surekli boyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kotu ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden once boyle duşunuyor muydunuz, acaba alışınca artık kotu gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. guzeller guzeli. gercekten en vahimi o. Vucudum da mukemmel değil, bir suru kusur dolu. Mesela miniminnoş kucucuk bi cift meme, alerjiden mutevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta puturcuklerle dolu. İlaclarla azalsa da gecmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gozune guzel geliyor mu? Ay şuramı gormesin, ay ya gorurse, ya cirkin gorurse beni, makyajsız gormesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi duşunceler cok mu sacmalar sacması nikah yaklaştıkca endişeyle ve sacmalıklarla karışık bi heyecan.. Siz bu durumları nasıl aştınız cok merak ediyorum yorumlarınızı