Merhabalar, sevgilim ayrılıktan 4 5 gun sonra bana geri donmuştu . Yani ben donduğunu sanıyormuşum. Gectiğimiz 3 gun icinde sık sık aradı yazdı bana konuştuk. Ben başta cok hevesli gibi davranmadımsa da ayrılıkta sucu olan ben olduğum icin hatalarımı anladığımı , hatalı olduğumu onu sevdiğimi duzeltebileceğimizi fln soyledim. Başlangıcta geri donduğunu duşundurecek sozleri ve davranışları oldu. Beni ozlediğini benim onun bıraktığı yerde olup olmadığımı fln soruyordu. Ne bilim bana taktığı isimle hitap ediyordu vs. Sonra konuşurken konu nasıl geldi bilmiyorum bana ayrılık mesajı atarken cok duşunup ağladığını, benden ikimiz de acı cekmeden ayrılması gerektiğini soyledi.
Neden geri aramış peki beni o zaman ?
Cok sevmişmiş birden sokup atamıyormuş icinden ama kendine , kendi yalnız hayatına vakit ayıracakmış bilmem ne bilmem ne . Bunları konuştuk , tabi beni suclama ile konuyu kapattı seni sevmiştim neden bize boyle yaptın fln. Ertesi gun iyice saldırmaya başladı bana durup dururken gecmiş olan şeyler icin saldırdı durdu. Ben kavga etmedim cok tartışmaya girmedim ama durmadı surekli ustume geldi bende kendimi fazla tartışma ortamı yaratmaksızın savundum. Daha sonra sakinleştiğinde beni aradı. Ben dayanamıyorum seninle olmaya kadın cinsinden de nefret ettim sayende , sakin kalmak istiyorum seninle de olmuyor sensiz de olmuyo napıcağımı bilmiyorum sadece kendime odaklanmak istiyorum dedi . Ben elimizdekini kaybetmeyelim vs dedim duzelebilir, o kadar da buyuk sorunlarımız yok dedim. O ise nerden seni tekrar aradım neden tekrar temasa gectim cok pişmanım cok dedi. Sen zaten beni aramazdın hep arayan ben oldum dedi. Pişmanmış beni geri aradığına yani . Halbuki yeni bi sorun olmadı.
Dunku o konuşmadan sonra Bugun bi kez aradı halimi hatrımı sormak icin merak etmişmiş . Kısa bi konuşma oldu kapadık . Daha da ne aradı ne yazdı .
Şuan cok sinirlerim bozuk. Boyle yapacaktı madem niye yine temasa gecti .