Selam Canlar
Coğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 bucuk yıldır kusum. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Gecenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf dondu dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 bucuk senedir boş yere kus, cocuklara yakınlık gostermiyor, cevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin icin konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin icinde kusluk olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da gotur koye" lafını o değil abim soyledi neden ben aylardır ust dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Cocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık gostermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şoyle bi mesele var.
Annem bi kac ay sonra koye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda ust katta mı dursam diye duşunuyorum. Ama ust katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hic onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım