İyi geceler kızlar; bir gun boyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hic aklıma gelmezdi. Gecen gun işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok gecirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını soyledim. Eve geldik anlattı, 'cok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya duştum ben bilmiyorum diyor. Onun soylediğine gore bırakmak istedim defalarca istemediğimi soyledim ama bırakmadı zaafımın senin oğrenmen olduğunu oğrenince tehdit etti goruşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına soylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Oğrendiğimden beri olu gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini soyler. pişmanım ben seninle cok mutluyum diyor.ama bi yandan icim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim icin cok uzuluyorum. Benim icin dua edermisiniz(