Selamlar,

Konuyu gorunce ohhh artık diyecekler icin HAKLISINIZ valla.

Ya hanımlar ben aşırı duygusal, detaycı ve bazen gereksiz şeylere takılan birisiyim ve bu huyum yuzunden kendimle ilgili coğu şeyde objektif olamıyorum şakır şakır soyleyeceğinizi duşunduğum icin konuyu acıyorum.

Birkac konu once biriyle konuşuyorum vs diye konu acmıştım. (Konuyu bilmeyenler icin amme hizmeti: cocuk 5-6 ay once tam evlenmek uzereyken nişanlısından kız onu aldattığı icin ayrıldı, ortak arkadaşlarımız olduğu icin aşağı yukarı 2 yıldır muhabbetim var. 2 aydır konuşuyoruz.)

Cocukla ortak arkadaşlarımız olduğu icin oncesinde cok kez bir araya gelip yuzyuze konuştuk ama konuşmaya başladığımızdan beri, 2 aydır, sadece bir kez goruştuk. Onda da cok az vakit gecirdik 1,5-2 saat kadar. Bir aydır sokağa cıkma yasağı yok ama haftasonları onun onceden planladığı işlerle dolu olduğu icin şehir dışındaydı. Ama hafta ici ikimiz de musait olduğumuz halde hic goruşmedik ve bu durum bana cok sacma gelmeye başladı. Telefon başında makine gibi surekli mesajlaşarak ne kadar tanırım ki? Ustelik daha ilk ay hoşlandığını baya belli etmişti sjfmfjfm eee hoşlanan insan buluşup goruşmeye daha hevesli olmaz mı bi keresinde şakayla karışık vakit ayırmak isteyen vakit ayırırdı gibi bi şeyler dedim ondan sonra ne demek istediğini anladım dedi ama yine goruşmedik sjfmfjfn

Şimdi sorunum şu, hoşlanmıyor desem gun boyu mesaj atıyor, arıyor. Hatta hafta sonu şehir dışındaydı goruntulu aradı birkac defa. Hatta ortak birkac arkadaşımıza da soylemiş. eee bu cocuk neden bi kahve icelim jehan demiyor :/

Acıkcası bir tık hoşlanmaya başladım ve gorup yuz yuze de konuşmak istiyorum, boyle mesajlaşarak makine gibi tanıyamam ki. Sizce acık acık neden goruşmuyoruz diye sorsam mı? Cok mu hevesli gorunurum sorunca. Ya da ne yapsam bilemedim.