Kızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı cıkmaza girdim farklı goruşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik oncesi duğun ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yuzunden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskanclığı ev işlerinden cocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi duzenli harclık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca duzelir diye bekledim cunku cocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini duşundum. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya buyukler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Cok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yurusun diye gunlerimi geciriyorken derin bı sevgi gonul bağı yokken bir gun bı ruya gormemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden onceki erkek arkadaşımi gordum. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Oyle gercekti ki etkisinden cıkamadım icim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu ruyayla tekrardan attı belki size sacma gelecek ama oyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben cok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden once cok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında gorucu usuluyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu ruyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı cekiyorum. Eşimin bana yaptıkları cok kotuydu kac kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana cok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lutfen