Herkese iyi akşamlar.
Hemen ozet geceyim sizi cok sıkmadan. Yaşlarımız ;ben 29 eşim 30. Her ikimizde finans sektorunde calışıyoruz. Evleneli 5 ay oldu benim ailem haric eşimin ailesi tarafından destek gormedik. Nişanlılık surecim oldukca sancılıydı. Kaynana teroru varlığına inanmıyorken bi anda icinde buldum kendimi. Her yaptığımı eleştiren,her aldığıma burun kıvıran,almayınca herkesin ortasında rezil eden,arayınca laf sokan aramayınca kusup trip atan,Maddi anlamda desteğe ihtiyacımız olan donemde (kendisi luks icinde yaşarken)sizin tercihinizdi banane diyen,konuşma sırasında kullandığım cumleleri bile aşağılayıp kelimeleri yaşlı bulan biri. Eşim ozunde iyi ama annesine karşı net duruşu olmayan bir karekter. Yanlıs yaptığının farkında olsada annesine sozunu gecirip yanlıs yapıyorsun yapma desede dinletemeyen birisi ne yazıkkı. Oda hal boyle olunca eziklemeye devam ediyor kendince. Eşi yok kızıyla birlikte dev bir ceteler resmen. Maddi sıkışıklarımız fazlasıyla var onlar bunu biliyor hic umurlarında dahi değil bu durum sadece gelip benim evime keyifli vakit gecirsinler istiyorlar. Yesin icsin sigarasını icsin ceksin gitsin. Kotu gunde bir an olsun yanımızda yoklardı. Daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum? O kadar cok yapılan şey varki nası konuları bağlayıp size anlatayım inan bilmiyorum.
en son 1 ay once konustum kendisiyle. Eşime soyledim asla icim almıyor annenle konusmayı sen konus git gel goruş ama ben sevemiyorum. Saygısızlık yapmam ama sevmek zorunda değilim kendisini lutfen saygı duy dedim surat falan astı kendince. Konu yine eskilerden acılınca tartıstık esimle. Ciddi bir tsrtışmaydı. Yarın keyfi iş saatlerinde yine bize gelecekmiş
ben calışıyorum bi an olsun durmayacağını bildiğim icin calışma ortamımı değiştirdim yarın kendisinin yuzunu dahi gormek istemiyorum boşanacağız artık cozumu yok tutumum nasıl olsun lutfen yardım edin