Merhabalar oncelikle sunu belirtmek isterimki. Bu uyelik kiz kardesime ait ve o istedi buradan sorabilirsin istedigin sorulari diye.
Neyse soruma gececek olursak en bastan anlatmak istiyorum. Cevaplarınız benim icin cok onemli. Yeni bir is yerine girmiştim orada bir genc bana surekli bakiyirdu. Beni gorduğu zaman sadece gozlerime odaklaniyordu. Birkac sefer bakıştık bununla. Daha sonrası kendisi yanıma gelip cok sacma sorular sordu. Ornegin gozluğunu sordu, ben odanıza girmedim demek icin arkasindan odasına gittiğimde. Gozluğu apacık masanın ortasi da duruyirdu. Gulerek aa burdaymis fln dedi. Bikacgun arayla masadaki kabloyu fln sordu. Da ha sonra yine birsey sordu, ben soğuk davranip yuz vermeyince, birdaha soru sormadi. Daha sonra corona yuzunden iki ay ise ara verdik. Gormedik birbirimizi bu donemde. Sonra ben ise geldigimde beni gorunce gozleri parlıyordu gulumsuyordu. Daha sonraları soru sormasada surekli gozu ustumdeydi. Ben bakmasam bile hissediyordum bakislarini. Surekli sanki tesaduf gibi karsilasiyorduk. Neyse en son olayi anlatayim : ben ise geldim arabamı park ettim, is yerine yurume mesafem vardi biraz.. Ise girmek icin iki giriş kapisi var, o dedigim x diyelim, diger kapida bir arkadaşıyla konusuyordu. Beni gorur gormez, konusmayi birakti. Ben is yerine girinceye kadar bana bakti, duşundum aceba onun olduğu kapidan mi girmemi istiyor. Iki kez donup baktim sadece ben. Ama onun olduğu kapidan girmedim. Sonra ertedi gunu o birosundaymis ben gitti saniyordum. Arkadas yere dusen cicegin yaprakları dokulmus onu temizliyordu, bende dedimki o sıra, oncedende calıştım bu yerde burada hep boyle dedim! Birden lafima devam edecektimki,, birden bire kapi hizlica ortulup kilitlenip cikildi. Arkadaşa bu kim ya bu ses ne dedim. O x dedi. Sasirdim. Sanki sinirli gibi tavir takındı. Ben anlamadim, bunun tepkisinin neye oldugunu. Iki haftadir isten erken cıkıyor hic gormuyorum. Neden birden bire boyle davranmaya basladi. O gun okadar cok bakiyorduki gozunu hic ayirmadan , onun yanindan gecmeyince hoslanmadigimi mi duşundu, yoksa arkadaşla konusurken benim sesimi duydu yanlışmı anladi. Burada boyle hergun dedim.. Bunumu duydu yanlış anladi. Bu neye tavir takindi anlamadim . Yani bu benden hoslaniyormuymus ki boyle tepki halinde? Kafam karışık ablalarim akil verin. Kendisi cok efendi, kariyeri yerinde birisi.