Arkadaşlar nişanlıyım yaklaşık uc ay sonra duğunum olacak. Eşimin ailesiyle aynı binada oturacağım zaten bu başta hataydı biliyorum. Ama ev almış kendine orada biz tanışmadan. İkimizin işine de cok yakın evimiz cok guzel. Bi sey diyemedim kabul ettim. Başlarda annesiyle de aramız cok iyidi Zaten. Ama şimdi devamlı sıkıntı cıkarmaya başladı. Surekli ilgi bekliyor onu surekli aramamı yanına gitmemi istiyor, evimizle ilgili bi şeyler yapınca onun istediği gibi yapayım ona danışayım istiyor karıştırmayınca ağlıyor bana cephe alıyor. Eşyalarımızı alırken nişanlım ikimiz gidip bakalım ikimizin annesi de gelmesin kafamız karışmasın dedi benim annem zaten en basında demişti kızım siz yaşayacaksınız o evde ikiniz gidin beraber bakın beğenin diye ama kayınvalıdem eşyalar alındıktan sonra bi soguk bi ters tavırlar bi surat yapmalar konuştum ne oldu diye Ben sayılmadım o eşyalar alınırken diyor. Şaşırdım. Saygı boyle mi olculuyor senin icin dedim. Evinize geldiğimde evime geldiğiniz de bi saygısızlık yapmıyorum bi yanlış davranış yapmıyorum kotu bi sozum hareketim olmadı eşyalarımızı kendimiz almamızda ne sorun var dedim. Sonra bi odaya koşe takımı almak istedim ama o ısrarla koşe kullanışlı olmaz iki tane cekyat al dedi tamam dedim o da oyle olsun oyle yaptım. Sonra baktım nişanlımın bize gelmesinden de rahatsız. Ne zaman bize gelse sebepsiz yere morali bozuk canı sıkkın anlamsız tavırlar tripler. Nişanlıma diyorum bize gelmen mi sorun hayır yok oyle bi sey diyor. Bende bi gun telefonunu karıştırdm annesiyle msjlarını okudum biliyorum yanlış ama dayanamadım surekli aptal yerine konmaya. Baktım ki ne zaman bize gelse tavır yapmış cocuğa eve gel saat kac oldu acmıcam sana kapıyı falan ve saat daha akşam 7. Sonra bi gun orada mutluysan orada kal yazmış. Bi gun aramız bozuktu yine bi şeylere kusmuş konuşmaya gidecektim o gun nişanlım annesine msj atmış konuştun mu gelininle diye annesi de hayır once buraya gelecek onunla kozlarımı paylaşmadan rahat etmem demiş. Ozellikle bu msj beni o kadar dehşete uğrattı ki koz paylaşmak nedir ya. Bir de koşe takımından vazgecip cekyat aldığım gun nişanlıma ohh benim dediğime geldi koltuk aldı yazmış. Ben bunları gordukten sonra daha da uzaklaştım daha az aradm arayınca kısa konuştum evlerine mecbur olmadıkca gitmedim gidince hemen kalktım bunu farketmiş oturup bu seferde bunun icin ağlamıs nişanlıma beni istemiyor bak duğun yaklaştı diye boyle yapıyor ben ne yapsam beni kotu biliyor ben gidicem oğlum burdan oda mutlu olsun gibi dolduruşa getiyor. Ne yapcam bilmiyorum. Oda bana soruyor anneme neden boylesin ozel bi sebebi yok benim yapım bu cok arayan soran cok mıc mıc olmayı seven biri değilim diyorum ki bu doğruda. Msj ları gorduğumden bahsetmeli miyim yoksa bu kez nişanlımla sorun Yaşar mıyım telefonunu karıştırdığım icin? Annesinin de cocukluğu cok kotu cok acılı cekmis bundan dolayı psikolojisi de iyi değil ama baZen de bunu kullandığını hissediyorum. Annemle paylaşıyorum herkes Yaşar boyle sorunlar normal korkuyor tek oğlu ondan uzaklaşacak sanıyor paylaşamıyor alışacak diyor. Onun dışında cok şukur nişanlımla cok iyiz saygımızda sevgimizde bi sorun yok onu cok seviyorum sırf bu yuzden idare etmeye calışıyorum ama daha şimdiden boyle ilerde neler yasarım diye korkuyorum
Arkadaşlar ozellikle msj konusuna o paylaş tatlım yazmış olmasına cok takıldım ben bunun hesabını sormak istiyorum, yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmak istiyorum ama msjları okumam da yanlış. Nasıl yapabilirim kendimi haksız duruma duşurmeden uste cıkarak bunun hesabını nasıl sorabilirim