Arkadaşlar merhaba
27 yaşındayım. Evlenmek istiyorum. Gorucu gelende olmadığı icin instagramdan ekleyen kisiyle konuştum.
Instagramdan tanıştığım kişi ciddi duşunduğunu, goruşmek istediğini soyledi boylelikle goruştuk goruşmeden once de annesine beni gostermiş. İlk kez biriyle goruşecektim, heyecanlıydım. Goruşme benim icin guzel gecti. Olduğum kişiyi anlattım karşı tarafta anladı diye duşundum. Biraz saf bi insanım iyi niyetimden kaynaklanıyo galiba.
Sert gorunduğum icin cok da rahat konuşmadım. Erkek gayet rahattı, sert gorunduğumu de espirili bi şekilde soyledi. Doğuda gorev yaptığını şubatta geri geleceğini soyledi. Şuan icin izindeymiş.
Bana olumlu ya da olumsuz ne duşunduğumu sordu. Ben de şuan icin olumlu dedim. O bana bişey demedi geri donuş yapması gerektiğini soyledim, yaparım tabiki dedi ama hala yapmadı. Keşke olumlu olduğumu soylemeseydim. 2 saat oturduktan sonra evlerimize donduk. Hala bana geri donuş yapmadı. Sinirden bende instagramdan takipten de takipcilerimden de cıkardım. Kandırıldım galiba. Napcam bilmiyorum. O kadar uzgunum ki insanlar neden boyle iyi niyetimiz neden kullanılıyor? Kandırıldım galiba. Lutfen bana yardım edin