Merhaba.. bu ilk konum. bu konuyu kime anlatmak istesem bana sacma sapan şeyler soylediği icin sizlere de danışmak istedim. Konu ailem ve ben. biraz uzun olabilir konu... şu an 20 yaşındayım. ..

konu acıkcası cok uzun ama o kişiler bunu gorurse diye acık acık anlatamıyorum.
sorun şu, ailem bir başkasına ve cocuklarına o kadar cok değer veriyor ki. onları surekli arayıp sorarken, beni ve iki yıldır goruşemediğimiz, yurt dışında yaşayan abimi hic arayıp sormuyor. ben unv 3. sınıfım ve 2. sınıfta ailemden ayrı kalıyordum. ben 1. sınıftayken beraber okuduk, sonra babam emekli oldu. pandemi surecinde o kişi 6 ay bizimle yaşadı. oncesinde maddi sorunlardan oturu biz onunla yaşamıştık bir yıl kadar. ama o bizde yatıp kalktı, biz onların evinde işci gibi yaşadık. annem bebeklere ve eve baktı, babam şoforluk yaptı. annemle babam o kişiye o kadar cok değer veriyor ki, gunde bir kere muhakkak ya ses atıyorlar, ya fotoğraf, ya gorutulu arama. abimi doğru duzgun aramıyorlar. onalrdan ayrı yaşadığım surecte beni de hic arayıp sormuyorlardı. ben artık cok sıkıldım onların bir başkasına verdiği bu değeri izlemekten. beni surekli onunla kıyaslıyorlar. surekli onun nasıl biri olduğunu ovup, beni onunla yarıştırıyorlar. her yaptığım eleştiriliyor, her yaptığım kotu gibi algılanıyor. o kadına o kadar cok takıldılar ki, benim ve abimin soyledikleri her şey onlar icin o kadına hakaret gibi geliyor. kadına tapıyorlar resmen. en ufak bir eleştiride bizi topa tutuyorlar. şu an kendi evinde kalıyor ama annemle babam gelmesi icin yalvarıyor resmen. biz babamla pandemi surecinde iki kere tartıştık ve bana S***** G** (Defol), okul acılsa da siktir olup gitsen dedi. o kadının gelmesi ve bizimle yaşaması icin yalvarıyorlar. en son ben dedim ki o gelecekse ben gerekirse sokakta yatarım ama eve gelmem, dedim. umursamadılar bile. kadının gelmesi icin yalvardılar, yakardılar. kadın eğitimci. okullar kapanırsa koşa koşa gelecekmiş. muhtemelen bayramda buraya gelmeyi planlıyor. ne yapayım ben şimdi? surekli bi kıyaslama, surekli bi kadına olan tapınırcasına tavırlar, surekli bi eleştiri. hicbir şeyim onlara yetmiyor. hicbir zaman arkamda durmuyorlar. insanlar ailemin yanında bana istediği sovup sayabiliyor. tepki vermiyorlar bile. ben cok yoruldum artık. ailesiz hissediyorum, yalnız hissediyorum. kimsesiz hissediyorum. abim olmasa hayatta tutunacak hicbir şeyim kalmazdı.