Merhaba, ben 19 yaşındayım akıl alabileceğim biri olmadığı icin buraya yazmak istedim. Sevgilimle universite sınavina kadar konuşmama kararı aldik, cok az bir zaman kaldı ve tamamen sınava odaklanmak istedi ama hastaydı korona belirtileri gosteriyordu, "hastasın cok merak ederim şuan yalnızsın en azından kotu bir durum olursa bana haber ver" dedim "olmaz unutacağız birbirimizi sınava kadar, ben başımın caresine bakarım, o gune kadar bu ilişki yaşanmamış gibi duşun derslerine bak" dedi. Ama erkek arkadaşım yalnız, dedesiyle yaşıyor ve korona falan olursa ustune birde dedesinede bulaşırsa yalnız başına nasıl başa cıkar bilmiyorum. Ailesiyle bir takım sorunları olduğu icin konuşmuyorlar. Boyle bir durumda dedesine bir şey olsa tum sucu onun uzerine yıkacaklardır. Ben babamı gecen yıl koronadan dolayı kaybettim ne kadar zor olduğunu cok iyi biliyorum ve onu boyle bir durumda yalnız bırakmak istemiyorum bu bana doğru gelmiyor o hep bana destek olmuştu. Ama durum boyleyken ben ne yapmalıyım hic bilmiyorum.
Telefonu bozuk olduğu icin iletişime kolaylıkla gecip arayamam, 3-4 gun daha bekleyip bir arkadaşına mı sorsam nasıl olduğunu? Kafam cok karışık ne yapmalıyım ben...