Merhaba arkadaşlar daha once boyle bi konu acıldı mı bilmiyorum ben bulamadım ama. Superligde atılan golleri indirip yuklesek 24 saat sonra silsek videoyu sıkıntı olur mu? Malum ligtvnin sitesinde videonun altında şoyle bi yazı var:
Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesi icerisindeki her turlu yazılı ve gorsel (video, fotoğraf, vs) iceriğin bilgisayara indirilmesi (download edilmesi), kopyalanması, coğaltılması, bir web sitesinde veya diğer herhangi bir mecrada yayınlanması, bir web sitesinin icinde frame, i-frame ve benzeri şekillerde gosterimi, izin alınmadan link verilmesi yasaktır. Aksine davranışlar Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suc teşkil edecek olup, bu tip davranışlarda bulunan Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr sitesinin kullanıcıları, Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. - Ligtv.com.tr web sitesinin sahibi olan Digital Platform İletişim Hizmetleri A.Ş'ye cezai şart olarak her bir ihlal icin 25.000 USD'yi (Yirmibeşbin Amerikan Doları) odemeyi, bu cezai şartın fahiş olmadığını ve mahkemelerden tenkisini talep etmeyeceğini kabul, beyan ve taahhut eder.
Spor videolari hakkında
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Spor videolari hakkında