01 Eylul Pazar gunu saat 14.00 da AnkaMall'da ikinci toplantımızı yapacağız.
Katılabileceklerin belirtmesini rica ediyorum...
2. Toplantıya Katılacaklar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)
0can (ytpara)
İlk toplantımızı aşağıdaki kullanıcılar ile 24 Ağustosta gercekleştirdik.
Cok verimli bir toplantı oldu gercekten.
Katılanlar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)
Youtube a yonelik ortak projeler geliştirebileceğimiz 5-8 kişilik bir ekip kurmak istiyorum.
Burada tum uyelere acmak istemediğim bir cok fikrim var. Calışma grubuna dahil olacak arkadaşlara ilk toplantımızda ileteceğim.
Geniş katılımlı toplantıyı Eylul ayı ortasından sonra Serkan (Muslera) ile birlikte mumkun olduğu kadar fazla katılımcı icin uygun olacak bir Pazar gunu yapacağız...
Gruba katılmak icin aşağıdaki ozelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları ozellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.
- Video cekim konusunda calışma yapabilecek kişiler.
- Video duzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal acılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı icin bilgileri olan kişiler.
- Ozgun videolar icin fikir uretebilecek acık fikirli kişiler.
- Ankara'da ikamet eden ya da hafta sonu yapacağımız toplantılara mumkun oldukca katılabilecek kişiler.
Başvuru sahiplerinin bu tur bir calışma grubundan yuksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu duşunmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına calışmalarını rica ediyorum

ONEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca ozel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir ozellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.
***.net teki konu linki:
Youtube Beyin Fırtınası ve Calışma Grubu (ANKARA) - Google Fan Webmaster Forum
Başvuruda Bulunanlar:
ReferXchange (***.net & ytpara.com)
xratek (***.net)
tugrul26 (ytpara.com)
onurlu92 (ytpara.com)
DCFroMLiFe (***.net)
vatancafe (***.net)
0can (ytpara.com)
3eRKaN (ytpara.com)
LoonyTuneS (ytpara.com)