Arkadaşlar Allah la onun arasında diceksiniz ama şoyle bir şey var biz eşimle gorucu usulu tanıştık ben hicbir şeye bakmadım sadece eşim guzel giyinsin yakışıklı sabırlı olsun ve namaz kılsın kriterim buydu eşimi gordum dedim ki duam bu yeşil gozlu siyah saclı kaliteli giyiniyor fakat buna rağmen cay icicekdik namaz kılmadığını oğrendiğim an da kibar şekilde kalktım gorucuye olumsuz dondum eşim beni cok beğenmiş peşimi bırakmadı namaza başlıcam dedi bende beğenmiştim ya iyi duşundum iki sene evlenmedik ve bu surecte sabah namazları camide kılınıp oyle işe giderdi ama şuan cumaya bile gitmiyor namaz kılmıyor ustune gitmiyorum bişey demiyorum sahur dan sonra kılmadan yatması zoruma gidiyo bişey demiyorum dua ediyorum hep ama bile bile cumaya gitmemesi cok sinirlendirdi ve direk git demedim keşke oğlumuz da buyuse de beraber cumaya gitseniz babası falan dedim baktım oralı değil hadi aşkım sen cık da bende evi supureyim dedim gitmicem yasak var toplanılmaz dedi toplanılıyo bak dedim cami karşımızda gecti artık dedi bende sinirlenip muslumansın ya tek bildiğiniz para dedim biz muslğman değiliz yahudiyiz dedi iyice sinirlendim o zaman hafız kız la evlenmeseydin kendin gibi namazı dert etmeyenle evlenseydin dedim sonra yanına gitmedim kendimi kandırılmış gibi hissediyorum bana soz vermişti nişanlıyken sonra baktım uyumuş moreli bozuldu sanırım sizce biraz mesafeli davranim mi