Şuan diğer şehirlerdeki gruplara ulaşmak icin aşağıdaki ilgili linke tıklayın
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben...bu-ankara.html
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben...-istanbul.html

Evett bugun il buluşmamızı yaptık

Obsessive,Y4LN1Z_PR3NS,Bymustafa adlı arkadaşımla şuan katılabilen arkadaşlarla 4 kişilik ana ekibi kurduk tanışma kaynaşma faslı guzel gecti butun arkadaşlarım gercekten efendi ,duzgun insanlar ve zehir gibi cocuklar iyi fikirler cıktı baya birinin keşfetmesi lazımmış demek yedik ictik gezdik saha arastırması yaptık haftaya test cekimi ve ekipman temini icin tekrar toplanıyoruz

Şuanda başvuran arkadaşlarımız

By.Solver
Y4LN1Z_PR3NS
Broon
Braddleyy
Obsessive
Abab112

Başka bir arkadaşımızın actığı konudan yola cıkarak izmir grubu kurmayı duşundum boyle bir duşuncem vardı zaten ama tek eğil ekip daha mantıklı dedim Ozgun icerik ve farklı video projeleri yapılabilir diye duşunuyorum bunu tek yapmaktansa bilgi ve deneyime sahip bir ekiple yapmanın daha mantıklı olduğu goruşundeyim yabancı icerikli yada turkce ozgun calışmalar uretebiliriz

Gruba katılmak icin aşağıdaki ozelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları ozellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.

- kısacası kendine guvenen bilgi ve deneyime sahip bu işlerle uğraşan ve artık işi profesyonel anlamda global capta buyutmek isteyen
acık fikirli pozitif aşağıdaki ozelliklerden en az 1-2 si hakkında bilgili abilerim kardeşlerim sizleri ekibe bekliyoruz şuan manisadan 1 arkadaş var

- Video cekim konusunda calışma yapabilecek kişiler.
- Video duzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal acılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı icin bilgileri olan kişiler.

- Ozgun videolar icin fikir uretebilecek acık fikirli kişiler.
- İzmir ya'da yakın cevre illerde ikamet eden kişiler

Başvuru sahiplerinin bu tur bir calışma grubundan yuksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu duşunmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına calışmalarını rica ediyorum

ONEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca ozel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir ozellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.

herturlu oneri ve fikre acığım turkce kullanımımdaki hatlarımdan dolayı ozur dilerim duzeltmek yada eklenmek istenen varsa belirtin