Kızım kucukken babasıyla ayrıldık.kizim okula başladığında babamla asla goruşmek istemiyorum sakın beni zorlama anne dedi.hakli sebepleri vardı bende tamam dedim.kizim 4 yaşındayken ben tekrar evlendim.kizim eşimi babası yerine koydu ve gercek baba kız ilişkileri oldu.cok şukur o konuda cok iyiyiz.
Şuan 14 yaşında.bu Haziran'da lgs ertelenmezse sınava girecek.
Pandemiye kadar dersleriyle,okulla,arkadaslariyla bir sorunu olmadı.pandemi başladı usengeclik başladı kızımda.ders yapmıyor asla.ben baskı yaparsam biraz yapıyor sonra bırakıyor.
Son 6 ay belki fazla suredir surekli telefonda oyun oynuyor.ben surekli kızım once derslerine katil,test coz.arada telefona bakarsın diye.benden cekiniyor kızıyorum diye ama yine yapacağını yapıyor.

Ramazanda oruc tutmak istedi tuttu da.son 2 gundur sabah namazında sonra yatalım diyorum,yatıyoruz.ama meğer kızım uyumuyor oyun oynuyormuş.sonra akşam 5-6 da zorla uyandiriyorum.

Bugun cok kızdım.ben iftara hazırlanıyorum 4-5 kez gittim uyandırmaya uyanmadı.bende kızdım yeter kalk diye.uyandi hemen telefonla oynuyor.uyandigi andan uyuyana kadar elinde telefon.

Telefonu aldım elinden.bana kustu.oyunu sildim.tiktok vardı sildim.yabanci isimli numaralar vardı engelledim sildim.guzelce konuştum.kurallar koydum en fazla 2 saat oynayacaksın ara ara dedim.

Dersleri,sınavı,testler hakkinda konuştum.sonra verdim telefonu.muzik dinle,yakın arkadaşlarla goruş,derslerini takip et dedim.

Aradan bir saat gecti anne tıktok yukleyelim ben ordan muzik dinliyorum lutfen orada mesajlaşma falan yok dedi.bende tamam ama dediğim gibi surekli elinde telefon olmayacak dedim.

gece 2 gibi odasına girdim ne yapiyosun dedim.telefonu saklamaya calıştı.biriyle mesajlasiyor.bende arkadaşı diye duşundum bı kız var o zannnettim.bi bakayım dedim.

Nasıl bağırıyor.elinden cektim aldım tıktok dan birisiyle konuşuyor.benim akşam uzeri yaptıklarımi şikayet etmiş.baya bana saydirmis.oyuna giremem,numaranı zorla sildi annem falan demiş.

Ben okumayayım diye uzerime saldırdı.elimden telefonu almak icin.baya ben bagirmasam bana vuracak.bi kac kez vurdum odasına goturdum kızimi.telefonu aldım tekrar elinden.

Sonra yanıma geldi guzel guzel tekrar anlattım.daha 14 yaşındasın.oyun,arkadaşların,o erkek senden onemli mi.neden boyle yapiyorsun daha cok kucuksun.gelecegin onemli diye.telefon sende kalsın dedi biraz konuştuk.yarin rehber ogretmeniyle konuşacağım.

Kizlar cok bunaldim ne yapacağım ben.cok uzun oldu nolur kusura bakmayın.
İyi yaklassam yuz buluyor.sert olsam duşmanı ilan ediyo.

Bide bunları babama anlatma diye soyledi en son.