Son on banlanmam dertlerimin bdv ye yakıştırılmamasından oldu. Umarım bu seferde ekonomi para falan gibi bolumlere derdim taşınmaz ve banlanmam amin

oncelikle gercek dert sahiplerinden ozur dileyerek anlatmak istiyorum ve ekonomiyle ucundan bucağından ilgilenen uyelerden dahası bankacı arkadaşlarımızdan fikir rica ediyorum. Gecen sene Şubat ayı gibi virus ulkemize girmeden eşim bir girişimde bulunmak istedi ve arabamızı sattık elimizdeki parayı yatırdık sonra pandemi patladı ve herşeyi kaybettik, battık.(gercekten ticaretten anlamayan kafamıza ve zamanlamanın mukemmelliğine tukureyim) Bir yıldır toplu taşımalarda surunuyoruz. Ancak toparladık fakat borclar vs bitti elimizde hicbirşey kalmadı. Şu an araba almam lazım zira gercekten beni cok zorluyor toplu taşıma ve hafta sonu sıfır planla yaşamak.
Elimde yalnızca iki ihtimal var. En duşuğu 1.34 ten taşıt kredisi almak ve en az uc yıl kredi odemek.
Yahut kurayla araba alınan firmalara taksit odeyerek sıranın kendime gelmesini beklemek.
Şu an taşıt kredisi almak icin uygun bir donem mi ve gun usulu araba veren firmalarla ilişkiye gireniniz oldu mu gercekten tecrube ve onerilere ihtiyacım var