4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o surece kadar bir cok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm icin acele ettik. sonra belli sure bundan 3 hafta oncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu icin boyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana guvenip kızımızı emanet etmem cumlesini kurdum. bu sozu hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cumleyi atlatmak istediğini soyledi. salı gunu arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, carşamba gunu psikolog eşliğinde goruntulu arayarak boşanacağını soyledi. Dun işim icin rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu surecte ağlıyordu, ban neden onu soyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cumleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. icim acıyor ona defalarca ofke ile soylediğimi belirtiyorum.