@Web_Scripti hocam kanalları sen mi acıyorsun ? diye sormuş.
Kanalların tamamını kanalalsat.com uzerinden alıyorum. En son 5 - 6 ay once kanal aldım

Calışma Şekli :
Dizi - film calışan biri olarak hic bir videomda cerceve vs.. kullanmam. Yani izlediğiniz zaman sizi rahatsız edecek hic bir şey olmaz.
Eşleşen vs.. vermeyen dizi ve filmleri bulmak icin once 2 bolum indirir deneme kanalıma atarım sonra sıkıntı yoksa Youtube'da o diziyi iyice arar aldığı hite bakarım. Daha sonra videoyap.com uzerinde toplu videoya ekler ve bunları pc'ye indir seceneği ile unlem gecme uygulanmış ( sure uzatma ile - %70 sure uzatma ) sunucu'ya indirir ve buradan tek seferde atarım. Ortalama 100 - 125 video arası atarım tek seferde. Bu sayede unlem vs. .derdi yok ve hic bir zaman şukurler olsun Adsense işleme girmeme vs.. olmadı. Etiket bolumunu kullanmam yine videoyap.com otomatik ozgunleştirmenin verdikleri ve bir iki daha ekleyerek toplu acıklama girerim. 4 tane Quiz'de sağlam yuksek kazanclı kanallarımın hepsi render aldığım dunya engeli gecilmiş tv showlardır ama render aldığım videoyu izleyenlerin hic biri bunun efekt uygulanmış bir video olduğunu emin olun anlamaz. Tabiri caiz ise kare kare işlerim. Bu sayede yuksek izlenim ve hit alırım.
Kanalların Nasıl Kapanmıyor ?
Ozel olarak yaptığım hic bir şey yok. Tek olarak şu farkın etki ettiğini duşunuyorum. kanalalsat.com'dan aldığım eski kanallarımdaki diziler belli bir zamandan sonra kazancını duşurmeye başlıyor. ( yeni kanalların index'te ki sıralaması vs.. ) bende bu şekilde kazancı duşuk olan kanalların tum videolarını silip yeni dizilerle değiştiriyorum komple kanal ismi vs.. değiştiriyorum. Yani kanallar surekli bir birili ile devirdayım icerisinde.
Boş olan kanallara mutlaka 20 kadar izlenim almayan video atarım ve icerisinde kalır kanal icin guzel icerik ( dizi ) bulduğumda icini siler ve tek seferde 100 videoya kadar atarım.
Toplamda bu zamana kadar : 2 kanal teliften, 1 taneside dunya engelinden gitti.
Sonuc olarak ;
Forumdaki arkadaşların yorumlarını gozlemlediğimde bunları Allaha şukur yaşamamanın sebepleri ;
1 - ) Kanallar devir dayım icerisinde boylece icerisinde 200 bolum dizi olan kanalın iceriğini silip 100 tane birden atınca spam'a duşmuyor.
2 - ) Hic bir videomda cerceve vs.. kullanıcıyı rahatsız edecek veya bariz bir şekilde ben eşleşen gecmek icin yayınladım izlenim icin değil diyecek videolar yoktur.
Bu dediklerime uyduktan sonra mutlaka sizde bu sorunlardan buyuk olcude kurtulacaksınızdır. İyi Calışmalar