İyi akşamlar arkadaşlar.Benim 20 yaşında kızım var.Hic soz dinlemeyen,dik kafalı,sorumsuz,anne ve babaya saygı nedir bilmeyen,hep kendini duşunen sadece hayatında arkadaşlarını aileden onde tutan,ağzı bozuk ve bana olmadık kufurleri soyleyen bir kız.Belki 99 tane goruştuğu erkek var.Hepsinle flortleşiyormuş.Aralarından birini sececekmiş Yakında olanlarla dışarıda.Uzakta olanlarla gec vakitlere kadar telefonla goruşuyor.Evde iş,yemek hic birine yardım etmez.Kızım evi supur dediğim zaman.Ben ne zaman istersem o zaman supururum der beni odadan dışarı atar. Arada evi supurur o kadar.1,2 sene once şiddete meyilliydi.Gel gelelim bu son olay.Kızım her hafta arkadaşınin evine kalmaya gidiyordu.Bu kızın aileside kolu komşu gorusen,dikkat etmeyen insanlar.kızım pandemi var.Bu virus gelirse ordan gelecek dedim ve oylede oldu.Arkadasinin ailesinden bize virus bulasti.Her zaman uyarmama rağmen dinlemedi beni.Eşim ve kızım hafif atlattılar ama benim ciğerlerime indi.1 ay oldu hÂl duzelemedim.3. Kutu antibiyotiğimi yiyorum.20 kan sulandırıcı iğneyi her gun tek tek kullanıyorum.Nefesim kesiliyor ve goğusum ağrıyor.Ve kızım bana şımarıklık yapıyorsun diyor.ıyilestin yalan soyluyorsun diyor,bana inanmıyor.Doktor ciğerlerinde haĺa hırıltı var ilaclarını kullan 10 gun sonra gel demesine rağmen bana inanmiyor.Ve bu halde evde yemek ve iş,camasir hepsini ben yapıyorum.nefesim kesile kesile ,dinlene dinlene.Halden anlamayan evlat oyle zor ki.Hem virusu bize gecirdi hemde arsız.Kızlar ne olur akıl verin.Ben evladıma nasıl davranmalıyım.oyle zor bir kız ki anlatamam.Surekli evde bana ve kardeşine bağırıyor.koronadan once cok gezerdi.şimdi evde ve bize huzur vermiyor.Cok fazla bunaltti beni.Bana surekli. Hakaret ediyor.Bazen anniş diye sarılıyor,opuyor.iki dakika sonra kavga cıkaracak bir konu buluyor.cift karakteri var.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Yaşıda az değil ergenlikten cıkmıs olması lazim.Ne olur aklım yetmiyor bu kıza.Sizce ne yapmaliyim?