Merhaba herkese, kadınlar kulubune uzun zaman once uye olmuştum bir suredir de kullanmıyordum şifremi unuttum. birkac gundur de kafama takılan bir şey var onun icin hemen bir hesap actım. Beni dinler tavsiye veriseniz cok sevinirim. Şimdi hanımlar benim sorunum sevgilimle aramızdaki iletişim. Biz iki senedir falan birlikteyiz. Aynı şehirde yaşıyorduk ama ben gecen sene pandemi surecinin başında atandım, hemşireyim. Bir senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Başlarda cok normaldi her şey goruntulu konuşmalar, telefonla konuşmalar sık sık msjlaşmalar falan gayet guzeldi. Ama son birkac aydır biraz koptuğumuzu hissediyorum. Sevgilim beni gunun sonunda arıyor hep. İkimizinde gun icinde işi var cunku. Akşam iş cıkışı arkadaşlarıyla falan bir iki saat takılıyor sonra gun sonunda beni arıyor bi yarım saat konuşursak konuşuyoruz. Ama konuşmalarımız cok durgunlaştı. Gunumuzu anlatıyoruz ikimizin gunude zaten hep klasik ama başka konuşacak bir şey bulamıyoruz. Surekli oyle işte, aynı işte falan diyoruz. Hatta gecenlerde sevgilim konu bulamadım falan dedi. Bende kendi kendime kafamda kuruyorum. Arkadaşlarıyla saatlerce sıkılmadan takılıyor, konuşuyor bana gelince konuşamıyor diyorum. İlgisiz gibi geliyor, sanki beni sırf o gun konuşmak icin arıyomuş gibi duşunuyorum bazen. Ama diyorum ya yan yana gelince hic oyle şeyler hissetmiyorum cok guzle vakit geciriyoruz ilgisinide alakasınıda hissediyorum yan yanyanayken.
İşte boyle boyle icime bi sıkıntı duştu. Ben bu cocukla evlenmeyi duşunuyorum şimdiden boyle konuşmakta bile zorlanıyoken ilerde sıkıtı cıkar mı? Aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan olduysa tavsiyelerini dinlemeyi cok isterim. Boyle konuşurken konu bulamadığınız, sevgilinizin size ilgisinin azaldığını hissettiğiniz falan oluyor muydu? Ve eğer evlendiyseniz o kişiyle evlenince nasıl değişimler oldu acaba? Gercekten kafamı cok kurcalayan bi mesele yardımcı olursanız cok sevinirim, teşekkurler.