Kızlar ben 27 eşim 29 yaşında 2 yıla yakındır evliyiz 7 ay once eşimin kucuk kardeşi eşimin yeni iş kurmasından dolayı istanbula yanımıza geldi o zaman hamileydim 14 nisanda sezeryan ile doğum yaptım eve geldik o hayalini kurduğum gibi değildi hic birşey ben cok cabuk toparladım ertesi gun kalktım yurudum eğildim doğruldum annemde yakın oturuyor hep yardım etti ancak eşim benim halimden hic anlamadı ben ne kadar duygusal davrandıysam o o kadar tersledi beni her lafımda beni bozdu annelik psikolojisiyle yaptığım o telaşlara bile sinirlendi beraber yattık ama arkasını dondu uyudu cocuk ağlayınca kalktı yardım etti inkar edemem ancak ne bana sarıldı ne guzel bi laf dedi sadece ilgi bekledim her akşam biz yatak odasında bebekle oturduk zaman gecirdim eşim kardeşiyle oturma odasında oyun oynadı saatlerce benim uzuntumu umursamadı neyse gecen gun yemek yaptım corbalarını doldurmadım diye sinirlenip doldurmaya başladı o gunden sonra bende tersleyip laf eder oldum iyice aramız acıldı herşeye kızıyor bende aynı şekilde bağırıyorum karşıma alıp konuşsam olay buyur daha da tersler biliyorum cok yalnız ve caresizim yardım edin kızlar