Merhaba arkadaşlar adım Berat , sayfanın admin yoneticilerinden birisi olan İncubus Onur beni Tanır. Sizlere ufak bir duyuru yapacagım arkadaşlarim..
Biliyorsunuz ki herkes ekmeğinin peşinde bu devirde ben universite oğrencisiyim hem okuyorum hemde calışıyorum hemde youtubeden gelir olursa paramı alırım..
Turkiye ve almanya arasinda muzisyenlik yapıyorum hem 2 ulke arasında tanıdıgım bagzı arkadaslarım var yurt dısında destek oluyorlar ben butun elimde ki paramı bir klibe yatırdım ve suanda turkiye'nin ilk 4K klibini cektik 45 Bin TL'lik kamerayla..
Klibim Yarın Aksam Uzeri Saat 17:00 Turkiye Saatiyle Youtube uzerinden yayına girecektir , Almanya saatiyle'de 18'de Girecek onlar bizden 1 saat gerideler cunku Sizlerden Dileğim Ben Bir Muzik klibi yaptım ve turkiyede ilk oldu bu klip 4K yani full HD 1080pdir benim klibim ise bunun tam 4 kati cozunurlukte bilgisayarınızda bunu gormeniz imkansız bilgisayarınız kaldırmaya bilir cozunurlugu fakat 4k olan televizyonlar'da rahatlıkla kalite farkını gorebilirsiniz..
Klibime biraz olsun destek sağlayan bir kac kişi olursa sevinirim en azından yaptıgım bunca emek bosuna gitmemiş olur , destek olanlardan'da Allah Razi olsun olmayanlar'dan da Allah Razı olsun kimseye zorla iş yaptırmıyorum gonlunuz mutlu olsun , gozunuz en ufacık bir lokmada bile doysun Allah hepinizin işini gucunu rast getirmesi dilegi ile yarın klibimi Değerli Adminler İzin Verirse Paylaşmayi duşunuyorum